Hírarchívum - 2020. december

Jurassic World Evolution - az Epic utolsó ajándéka

Végéhez ért az év, és végéhez ért az Epic ünnepi ajándékosztása is. Az év utolsó ingyenjátékaként a Jurassic World Evolutiont tehetjük zsebre, hogy felépíthessük a saját dinoszauruszparkunkat.

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen indítja az új évet a Sony a PlayStation Plus aktuális felhozatalával, hiszen a PlayStation 5-tulajok ezúttal is három játékkal bővíthetik a gyűjteményüket, de PS4-en is két remek játék üti majd az előfizetők markát.

Teaser traileren a S.T.A.L.K.E.R. 2

Az idei év utolsó óráiban még gyorsan befutott egy in-engine felvételeket tartalmazó teaser a S.T.A.L.K.E.R. 2-ből, és bár nem sokat láthatunk a játékmenetből, a látvány így is brutálisan lenyűgözőnek ígérkezik.

Ingyenes a Torchlight II és a Metro: Last Light

A karácsonyi ünnepeknek hivatalosan is vége, de továbbra is szállingóznak az ingyenjátékok. Ma a Torchlight II-t zsebelhetitek be az Epic Games Store-ról, miközben a GOG a Metro-trilógia második, felturbózott epizódját ajándékozza.

Jön a Wonder Woman 3

A Warner Bros. zöld utat adott a Wonder Woman harmadik felvonásának, a sorozat természetesen Gal Gadottal és Patty Jenkinsszel a fedélzeten folytatódik majd valamikor a jövőben.

Ma a Solitairicát tölthetjük le ingyen

Menetrendszerűen élesedett az Epic Games Store év végi ajándéközönének legutóbbi darabja, ezúttal a Solitairicát tölthetjük le ingyen, amennyiben van felhasználói fiókunk az üzlethez.

Brit toplista: újra élen a FIFA 21

Helyreállt a világ rendje, a karácsonyi héten már ismét a FIFA 21 vezette a brit játékeladási toplistát, míg a múltkori aranyérmesünk, az Assassin's Creed: Valhalla a második helyre csúszott vissza.

Stranded Deep - az Epic Games Store mai ajándéka

Újabb nap, újabb Epic Games-ajándék: ezúttal a korai hozzáférésű túlélőjátékot, a Stranded Deepet csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz fizetés nélkül - az eddigieknek megfelelően holnap délutánig él az akció.

Így kíván kellemes ünnepeket a Larian Studios

A Baldur's Gate III fejlesztői sem akartak kimaradni idén a játékosok ünnepi köszöntéséből, aminek az alkalmából egy roppant bájos és egyben stílusos videóval jelentkezett a belga csapat.

Ingyenes a Night in the Woods

Már csak néhány napig tart az Epic Games Store ünnepi ajándéksorozata, addig viszont menetrendszerűen esnek be az újabb és újabb ingyenes címek. Most éppen a Night in the Woods lehet a tiétek.