Ajándék Twisted Metal: Black a Twisted Metal mellé

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 29.
  • Bejelentés
Link másolása
David Jaffe karácsonyi üdvözletet küldött, ami mellé nemcsak az új Twisted Metal végleges borítóját kaptuk meg ajándékba, hanem a bejelentést is, miszerint a játék első néhány példányának vásárlói ingyen letölthetik a PlayStation 2-re megjelent Twisted Metal: Blacket.

David Jaffe videóüzenetben kívánt kellemes ünnepeket minden rajongójának, a jókívánságok mellé pedig nemcsak a február 14-én megjelenő Twisted Metal borítóját kaptuk meg, hanem egy meglepetés bejelentést is, miszerint a játék első néhány példánya mellé ingyen jár a 2001-ben PlayStation 2-re megjelent Twisted Metal: Black.

Úgy kell elképzelni az egészet, mint mondjuk a Battlefield 3: Limited Edition esetében: a hardcore rajongók, illetve azok, akik elsők között repülnek rá az új Twisted Metalra, mindenféle felár nélkül juthatnak a tartalmasabb csomaghoz, cserébe viszont az csak limitált példányszámban lesz elérhető, a Twisted Metal: Blackhez azután már csak extra pénz kifizetése után lehet hozzáférni - már ha hozzá lehet majd. Jaffe azt nem tudja egyelőre, hány példányba kerülhet letöltő kód a Blackhez, illetve az sem világos, belenyúltak-e a fejlesztők a játék eredeti verziójába.

3.
3.
danez11
derohadtjó a borító :D ezt be kéne szerválni ..
2.
2.
shatterhand
néhány példány?
még így is filózom,hogy megéri-e teljes áron premierbe megvenni vagy várok 2 hetet és sokkal jobban járok
1.
1.
Kocsis92
muszáj rápakolni ekkora matricát a borítóra? miért nem lehet a hátuljára? olyan szépen nézne ki nélküle, csak belerondít..:( amúgy köszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...