GoW: Ultimate Edition - teaser traileren a kampány

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Vadonatúj előzetest kapott az idei E3-on hivatalosan is bemutatott felújított Gears of War. Az Ultimate Edition legújabb kedvcsinálója a játék eddig kevésbé mutogatott kampányának pillanataiból szemezget.

A Gears of War-sorozatot se kerülte el az újrahasznosítási őrület. Az idei E3-on a Microsoft ugyanis hivatalosan is megerősítette, a The Coalition csapata a Gears 4 mellett gőzerővel dolgozik az első rész renovált változatán, a Gears of War: Ultimate Editionön.


A múlt héten egy hétig bétatesztelhető feldolgozás kampányáról már láthattunk egy háromperces ízelítőt, most viszont egy, a szólómód jeleneteiből jól összevágott teaser trailer jelzi, hamarosan újabb bejelentésre számíthatunk.

A játék Xbox One-os változata augusztus 25-én érkezik, a PC-s verzió megjelenési dátumát viszont még nem erősítették meg.

8.
8.
dzsiádzsó
#6: Azt veszik ki, hogy az aktívra töltött sniper (egyébként nincs olyan sok töltény, nem olyan egyszerű folyamat harc közben jól betárazni, valamint nem örökké csak 5 másodpercig aktív a töltény) esetében nem down-olsz le. Ez egyébként nem új keletű, sok kis láncfűrészes shotgunos noob, akik nem értették fedezék rendszer és taktika szó lényegét sírtak és már 2. rész óta kivették.
Ezen már meg sem lepődök, a tiniknek kell a CoD-os rohangálok lövöldözgetek élmény, amúgy minden GoW-os szerint a multi színvonala is esik (hórda meg egyéb módok ide meg oda) az első rész óta. A team chat is változik, régen csapattársaidat hallottad, és a forduló végén volt csak közös chat, akkora baromság volt halott játékosoknak közös chatet csinálni...
Egyébként meg ez a GoW1 miért kellett kivenni belőle alapjaiban meghatározó dolgokat, ez fektette le a sorozat hírnevét népszerűségét, tehát annyira szar nem lehetett, arról nem beszélve esik a sorozat nívója erősen az utóbbi részekben, így nagyobb tisztelettel kellett volna bánni az első résszel sztm..

Egyébként meg van egy végtelen egyszerű megoldás, beállításokba berakni mindent és lehet privát szobákat csinálni, aztán mindenki játsza úgy ahogy akarja, csak valamiért ez nem lehet... Amúgy meg mindegy mert jön a visszafelé kompatibilitás, tehát tolom a régivel :) peac love!
7.
7.
dzsiádzsó
#4: Szerintem az a noob, aki nem tud aktív sniper ellen játszani ;) tudod nézőpont kérdése, nem mindig én kapom fel a snipeot, mégis tudunk győzni, amúgy meg sokkal jobban zavart a lagos shotgun, mint bármilyen másik fegyver, egyébként ennyi erővel a boomer, a hammer, és a nyíl se legyen benne, mert mind 1 lövéses fegyver okoskám... Amúgy meg fedezék rendszerese és taktikai a játék, aki nem tud 12 sniper töltényig elszámolni és naphosszat rohangálna egy láncfűrésszel a pályán védelem nélkül, lehet menjen ő más játékot nézni...
6.
6.
imchristailor
#5: Jah, amikor töltésnél az adott kis csíkban nyomod meg, akkor gyorsabban tölt, és még sebzést is ad. Ebből akkor csak az extra sebzést veszik ki, vagy gyorsabb reload lehetőséget is?
5.
5.
Klaymen
#3: Az "aktív sniper", mármint maga az aktív újratöltés egy gyorsabb újratöltés a fegyvereknél ami plusz sebzést is ad a lövéshez. A kollégának az a baja, hogy mostantól nem tud ledownolni senkit egy lövéssel, mert az amúgy olyan fair dolog és kicsit sem zavaró. Nem értem a snipernek mióta kéne shotgunként üzemelnie
4.
4.
Klaymen
#1: Szóval ha jól értem azért nem érdekel a játék, mert nem tudsz egy lövéssel mindenkit földre tenni és ezzel egy világi noobbá válni? Értem, hát te ne is gyere játszani szerintem...
3.
3.
imchristailor
#1: Stupid question #1: Mi az az 'aktív sniper', és miért olyan nagy baj, ha nincs benne?
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Csak a régivel nem nagyon játszanak.
1.
1.
dzsiádzsó
Nincs aktív sniper, innentől kezdve nem érdekel, insane fokozaton is többször végigtoltam, multiját nagyon élveztem, de csak ezért nem vennék se X1-et, ha meg lenne, akkor hozzá GoW UE-t, főleg, hogy itt a visszafelé kompatibilitás, kössz, akkor tolom ingyen a régivel, ahol nincs belemokolva az eredeti multiba...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...