Most betekinthetünk a Star Wars Outlaws kulisszái mögé

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 23.
  • Videó
Link másolása
Ha érdekelnek a fejlesztéssel kapcsolatos érdekességek, akkor érdemes lesz belenézni a Star Wars Outlaws legújabb videójába. Sok érdekességet megtudhatunk a nyitott világú akció-kalandjáték játékmenetéről.

A Ubisoft csapata ezúttal a Toshara nevű eddig soha nem látott helyszint mutatja be az alábbi fejlesztői videón, ami valójában egy hold, nem pedig egy bolygó. A srácok mesélnek nekünk az itteni ökoszisztémákról, a természetről, az őshonos állatokról és a hatalmas sziklába vájt városról, Miroganáról is.

A kézzel alkotott (nem véletlenszerűen generált) bolygókkal operáló játék A Birodalom visszavág és a Jedi visszatér eseményei között játszódik, a Galaktikus Birodalom és a felkelők háborújának idején. A játékosok Kai Vesst irányítják, aki egy minden hájjal megkent, fiatal szélhámos, aki aranyos társával, Nixszel próbál szerencsét a Galaxisban.

A Star Wars Outlaws 2024 folyamán érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

9.
9.
sumblinker
#6 Így jön ide, hogy kanyarban sem volt, mégis nő volt a főszereplője egészen 2018-ig. Lara karaktere szerinted jól meg van írva? XD (Kikészülök én is a woke-tól, de ez esetben simán csak egy nő a főszereplő és többet látnak bele az emberek.)
8.
8.
Hoki György
#7: Node barátom, szó szerint semmit nem láttunk, ami erre utalna. Nő a főszereplő. Ennyi. Ez még nem jelent semmit a világon, de kifejezetten szomorú, hogy eljutottunk oda, hogy van sok ember aki meglát egy nőt és azonnal elkezd habzó szájjal wókot üvölteni, amikor még kb semmit nem tudunk semmiről. A gameplayben se volt semmi, a cinematicban se. Ott egy nő. Csá. Sok helyen van, itt is van, ott is van, mindegyikünket az szült, azt mégse megyünk oda, beleköpni az arcába, hogy "hogy merészel létezni, hát az WÓK?!" Várd már meg legalább, hogy tényleg legyen egy füstölgő puskacső, mielőtt azt állítjuk hogy lőtt valaki.
7.
7.
Dark_Temptation
#4: hogy jön ide a tomb raider? :D amikor a woke a kanyarban sem volt akkor.. :D nem a jól megírt női karakterekkel van bajom, hanem a woke faszságokkal...
6.
6.
Dark_Temptation
#3: hát ha úgy gondolod hogy nálam van a baj akkor nálam van. :D de én nagyon unom már azt, hogy az összes főhös nő, az összes npc nő, míg a férfiak idióta motyogó baromnak vannak beállítva mindenhol míg a nők a nyugodt, jól szituált, jó problémamegoldó képességűek. már az sem érdekel ha jól van megírva a karakter azt érték el a woke csicskagyászok, hogy reflexből utáljak mindent + lássuk be ubisoft :D ez nem így fog kinézni, bugyuta szarság lesz :D
5.
5.
honest guy
#2: Ezek szerint a célcsoport része vagy. :D
4.
4.
sumblinker
3.
3.
delphijos
#2: De melyik videót nézted ? Ha ebben neked Feminisim level 10000 volt, és ez a videó téged KIÉGETETT, akkor nálad van a baj. De "dulván".
2.
2.
Dark_Temptation
engem kiégetett egy életre. Feminisim level 100000. undorító, hogy már a játék világot is elérte ez a faszság...
1.
1.
markoci555
jók ezek a videók, de közben majd lehet megkapjuk a szokásos ubi moslékot... nagyon szurkolok, hogy ne ez történjen, hanem egy élő, lélegző rdr2 szintű világ legyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...