Resident Evil 3 (remake) PC, PS4, XBOXONE

A legendás zombis játék ismét visszatér, méghozzá egy teljes mértékben felújított verzióval.

Csütörtökön jön a Resident Evil 3 demója

A Capcom bejelentette, hogy csütörtökön válik letölthetővé a felújított Resident Evil 3 korábban már beharangozott demója. Nem sokkal később a Resident Evil: Resistance is kipróbálhatóvá válik, méghozzá egy nyílt béta keretei között.

Resident Evil 3 - ennyit javult a grafika 21 év alatt

Egy friss videó bukkant fel a PlayStation Undergroundon, melyen a hamarosan érkező Resident Evil 3-remake került összehasonlításra az 1999-ben megjelent klasszikussal. Ki gondolta, hogy jól áll a zombiknak a korosodás?

Resident Evil 3 - újabb videón pörög a remake

Ezúttal a GameSpot újságíróinak hála egy 26 perces stream látott napvilágot, mely során vadonatúj részleteket is elcsíphetünk a Capcom felújított zombis alkotásából. Raccoon City még sosem festett ilyen szépen.

Resident Evil 3 remake - ismét lesz demó

Ahogy a második rész felújított verziójánál, úgy a Resident Evil 3 remake esetében is lesz egy megjelenés előtt kipróbálható demó. A bejelentés mellé néhány gameplay felvétel is érkezett.

Friss látnivalókon a Resident Evil 3 remake

Az eredetileg a Gamergenen felbukkanó, majd a Redditre elmentett képeken nem csak kellemetlenül közelről ismerhetjük meg a Nemesist, hanem még néhány Resistance-képet és pár concept artot is megnézhetünk.

Íme, a Capcom legjobban teljesítő címei

A japán kiadó frissítette a Platinum Titles minősítésű, vagyis az egymillió példányban elkelt játékainak a listáját, melynek köszönhetően rengeteg érdekesség napvilágot látott. Az új felállás szerint 94 platinajátékkal rendelkezik a Capcom.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!

Resident Evil 3 - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

Nem csak a tengerentúlon, de Európában is kapható lesz a Resident Evil 3 remake-jének gyűjtői kiadása. Az öreg kontinensre szánt kiszerelés pontos tartalmát a hajtás után ismerhetitek meg.

Resident Evil 3 trailer - a főszerepben Nemesis

A Resident Evil 3 remake-jéhez is érkezett egy friss kedvcsináló, amelyben a játék főgonosza, Nemesis és az ő lángszórója kapja a főszerepet. Bónuszként egy nagy adag screenshottal is szolgálhatunk.

Resident Evil 3 - komoly változásokra számíthatunk

A Resident Evil 2 gyakorlatilag újraértelmezte a remake fogalmát, és hasonlóan tesz majd az idén áprilisban érkező Resident Evil 3 is. Néhány karakterre nagyobb hangsúly kerül, cserébe viszont búcsút inthetünk pár játékelemnek.