Resident Evil 3 (remake) PC, PS4, XBOXONE

A legendás zombis játék ismét visszatér, méghozzá egy teljes mértékben felújított verzióval.
1596459600

Resident Evil 3 - nem fogyott olyan jól, mint az előd

Jól indította az áprilistól júniusig tartó első negyedévét a Capcom, de nem lehet felhőtlenül boldog, hiszen hiába vetette be már tavasszal az egyik nagyágyúját, az nem hozta azokat a számokat, amiket a kiadó elvárt volna tőle.
1587753600

Amerika toplista: mindent vitt a Nintendo

Az Egyesült Államokban is felpörgette a játék- és konzoleladásokat a koronavírus-járvány: az NPD Group jelentése szerint az amerikai játékpiac forgalma több mint harmadával nőtt éves szinten.
1587621600

Brit toplista: visszaestek az eladások

A koronavírus és az ezzel járó karantén kimondottan jót tett a játékeladásoknak, a kezdeti lendület azonban most megtört. A komolyabb megjelenések és a Switch-konzolok hiánya látványos visszaesést eredményeztek.
1587393916

Így lesz Dino Crisis a Resident Evil 3 remake-jéből

Azért persze nem szabad sokat várnunk ettől a nemrég érkezett rajongói modtól, de ha másra nem is, talán arra jó lesz, hogy emlékeztesse a Capcomnál a srácokat, hogy egy másik népszerű szériájuk is méltatlanul porosodik a polcon.
1587211200

Resident Evil Resistance - új hősök mindkét oldalon

Az elkövetkezendő néhány hónapban folyamatosan frissül majd a Resident Evil 3 többjátékos mellékága, a Resistance. Elsőként két új karaktert kapunk: a túlélőkhöz csatlakozik Jill Valentine, aki életét Nicholai Ginovaef nehezíti majd meg.
1586793633

Jól teljesít a kasszáknál a Resident Evil 3

Nem volt zökkenőmentes a rajt, de így sem kell szégyenkeznie az eladásokat nézve a Resident Evil 3 újrakevert részének. Az eladott példányok felét a digitális értékesítésnek köszönheti konzolon és PC-n is.
1586761200

Brit toplista: kapós a Final Fantasy VII Remake

Az Egyesült Királyságban továbbra is nőnek a dobozos játékeladások. A múlt héten a Final Fantasy VII remake-je tört az élre (minden szállítási gubanc ellenére), és a Nintendo játékai is kilőttek, miután a Switch egy időre újra kapható lett.
1586707200

Resident Evil 3 - teljesítményjavulás Xbox One-on

Nagyot frissült a Resident Evil 3 Xbox One-os változata. A Capcom újramelegített játéka kifejezetten gyengén futott a Microsoft konzolján, főleg a PlayStation-verzióhoz képest. A mai patch végre orvosolja ezt a hibát.
1586367000

Brit toplista: csak második lett a Resident Evil 3

Hiába a bezártság, továbbra is szárnyalnak a dobozos eladások az Egyesült Királyságban. Két új cím is felkerült az e heti top 10-es listára, de valódi trónfosztásra nem került sor.
1586203803

Jöhet még több Resident Evil-remake?

Vagy most már egy rendes számozott folytatást szeretnétek? - kérdezi a Capcom, egy kifejezetten az ázsiai piacra fókuszáló kérdőívben. Lehet, hogy az újrázott Resident Evil 3 vegyes fogadtatása miatt elbizonytalanodott a japán cég?