PSP

A Sony apró kézikonzolja, a handheld piac legmeghatározóbb alakja, a PSP.
1299751200

Átszervezés a Sonynál, előléptették a PS-főnököt

Közepesen unalmas üzleti hírek rovatunk jelentkezik. A Sony komolyan átszervezi saját belső felépítését, aminek köszönhetően a jelenlegi PlayStation-nagyfőnök felmászik néhány fokot a ranglétrán, sokan pedig azt várják, hogy a jelenlegi vezérigazgató lemondása után a cég vezetője is ő lehet.
1297595799

Egy ideig együtt fut majd az NGP és a PSP

A Sony nem nyírja ki azonnal a PSP-t, mihelyst megjelenik az újgenerációs kézikonzolja, az NGP. Ez a fajta taktikai korántsem ismeretlen a japán gyártó részéről, a PlayStation 2-t például a mai napig kapni, és a konzol jó szolgálatot tett, míg a játékosok átálltak a PS3-ra.
1296746252

HWSW: Szegény Sonyt a jen is húzza

Kifejezetten egészséges lábakon áll a Sony - derül ki a japán elektronikai cég pénzügyi jelentéséből. A játékok rendkívül jól mentek, a tévépiacon kirobbant árverseny viszont visszavetette a cég lendületét. A jen még mindig túl erős, ennek ellenére szépen nyereséges a japán óriás, írja a HWSW.
1296572400

NGP - játszhatóak lesznek a PSP-játékok is

A Next Generation Portable kompatibilis lesz a PSP-játékokkal is, az azonban mindenképpen kérdéseket vet fel, hogy mégis hogyan játszunk majd ezekkel a játékokkal, ha az NGP-ből kimarad az UMD-olvasó. A Sony a Gigazine-nak adott interjúban tárta fel a rendelkezésre álló lehetőségeket.
1294999200

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.
1294765049

Letölthető a mobilos PlayStation alkalmazás

Megérkezett az iPhone-okra és az androidos telefonokra készült PlayStation alkalmazás. Az Official PlayStation App lehetővé teszi, hogy összekössük a mobilunkat a PlayStation Network fiókunkkal, s így például bármikor böngészhessünk a trófeáink és a barátaink között.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1294243200

Feltörték a PSP Go védelmét is

A Sony nem él át éppen túl könnyű hetet: hosszú évek után, úgy látszik, végleg sikerült feltörni a PlayStation 3 védelmét, most pedig a PSP Go került sorra. A kis kézikonzolon immáron szabadon futtathatóak a korábban csak UMD-re kiadott játékok, mint például az új Kingdom Hearts is.
1293639982

A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.
1293632781

PSP- és Pokémon-győzelem Japánban

Az ASCII Corporation közzétette a 2010-es év japán játék- és konzoleladásait. A játéklistát ugyan uralja a Nintendo, az idei legjobbak közé még két tavalyi megjelenésük is beférkőzött, ám a konzoleladások terén visszaszorult a cég: a Nintendo DS zuhanásának köszönhetően a PSP vitte el a pálmát idén.