PSP

A Sony apró kézikonzolja, a handheld piac legmeghatározóbb alakja, a PSP.
1305877611

Jövő héten indulhat újra a PlayStation Store

A PlayStation Network már él, multizni lehet - a játékosok többsége valószínűleg már a részleges működésnek is nagyon örül, elvégre több hetet böjtöltek a szolgáltatás szünetelése miatt. A Sony a pletykák szerint a jövő héten indítaná újra a Store-t, igaz, ő ezt azóta cáfolta, mint mondta: továbbra is május vége a terv.
1305802802

Újabb malőr tarkította a PSN helyreállását

Tegnap kiderült, hogy az esetleges támadók megpróbálhatják megváltoztatni más felhasználók jelszavát, a PSN jelszó resetelő oldalának hibás funkcióját kihasználva. A jelszóváltoztatás kőtelező, e nélkül nem lehet újra igénybe venni a PlayStation online szolgáltatásait. A hibát már kijavították.
1305716446

Sony: nem lesz tömeges elvándorlás a PSN-ről

A japán vállalat bizakodik a PSN-fiaskóból való kilábalásban, habár az elemzők szerint komoly presztízsvesztésről beszélhetünk, mely mellett eltörpül az eset negatív anyagi vonzata is. Kaz Hirai, az SCE elnöke szerint még nem tapasztaltak sorozatos account-törléseket, miután a szolgáltatás 3 nappal ezelőtt helyreállt.
1305633648

Ingyen játékok a nem magyar PSN-usereknek

A Sony végre pontosan felfedte a Welcome Back program keretében ingyenesen letölhető játékok listáját. Az elmúlt hetekben a mennyei mannától megfosztott PSN-felhasználók ezek közül választhatnak ki kettőt, mintegy engesztelésképpen a szolgáltatás szüneteléséért. Persze a magyarok ismét kimaradnak.
1305453417

Megkezdődött a PlayStation Network helyreállítása

Közel egy hónapnyi szünet után a Sony bejelentette, hogy megkezdték a PlayStation Network helyreállítását. A PSN az ázsiai régió kivételével mindenhol újraindul, igaz, a konzolgyártó továbbra is úgy számol, hogy május végén állhat vissza száz százalékig a rend. Addig itt az új firmware, tessék jelszót változtatni!
1305019200

Érzékenyen érinti a Capcomot is a PSN-leállás

A PlayStation Network állapota közvetlenül kihatással van számos más cégre, s azok pénzügyi eredményeire is. Ezért tehát nem csak a Sony-t érinti érzékenyen az online rendszer leállása, de például a Capcomot is - erről beszélt ma a cég alelnöke, akit személyes szinten is idegesít már a dolog.
1304953200

Május végén áll teljesen helyre a PSN

A Sony egyik szóvivője szerint május 31-én állhat teljesen helyre a PlayStation Network, ami azt jelenti, hogy hat hét szünet után lehet újra százas a rendszer. A japánok a múlt hétvégére ígérték a részleges újraindulást, de ahogy arról beszámoltunk nemrég, abból nem lett semmi.
1304922792

A Sony jutalmat ajánl a hackerek kézrekerítőinek?

A japán cégóriás a jelek szerint tervbe vette, hogy busás jutalommal köszön meg minden olyan információt, ami segít az FBI-nak kézre keríteni a PSN biztonsági rendszerét feltörő hackereket. Ha ez így van, és a Sony külső segítségre szorul, akkor nem biztos, hogy minden rendben zajlik a nyomozás körül.
1304773231

Várni kell még a PSN újraindulására

A Sony legújabb állapotjelentése a PlayStation Network jelenlegi helyzetéről nem hangzik túl felemelően. Ha arra vártunk, hogy még a hétvégén ismét felmerészkedhetünk a netre PS3-on és PSP-n, el kell kell keserítenünk mindenkit. Még bizonytalan ideig várnunk kell az újraindításra.
1304677843

Úton a harmadik támadás a Sony ellen?

A hackerek csoportja újabb támadási hullámra készül a japán cégóriás ellen - megtorlásul a PlayStation Networkot érintő hanyag hozzáállásért a Sony részéről. A CNET információi szerint ez lesz a legnagyobb cybertámadás mind közül, és már a hétvégén nyélbe is üthetnék. A PSN még mindig áll.