Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.
1633176033

CoD: Warzone - tartalmas lesz a hatodik szezon

Jövő héten elrajtol a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone utolsó, hatodik szezonja, ami alaposan feje tetejére állítja a dolgokat Verdanskban, de közben a játék zombimódja és a multiplayer is tartalmas újdonságokkal gazdagodik.
1632913200

Call of Duty: Warzone - átalakul Verdansk

Egy hét múlva megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone hatodik szezonja, az eseményeket felvezető előzetes pedig arról árulkodik, hogy kő kövön nem marad majd Verdanskban.
1631779200

Amerikai toplista: mindent letarolt a Madden NFL

Szinte már hagyomány, hogy a Madden NFL-sorozat aktuális epizódja letarolja az amerikai toplistát a megjelenésekor. Nem volt ez másképp idén sem, lássuk, hogyan sikerült a helyi piac augusztusa!
1628067600

Black Ops: Cold War - traileren az ötödik szezon

Jövő héten kezdetét veszi a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone ötödik szezonja, melyhez befutott az első előzetes. Az új helyszín, operátor és fegyverek mellett ismét előtérbe kerülnek azok a bizonyos számok is.
1626969600

Szexuális visszaélés vádjával perelik a Blizzardot

Úgy tűnik, komoly gondok vannak a fejlesztői kultúrával az Activision Blizzard háza táján. Kalifornia állam perbe fogta a vállalatot a zaklatással kapcsolatos beszámolók és az ezt követő nyomozás után.
1626523200

Amerikai toplista: tarolt a Ratchet & Clank

Izgalmasan alakult az amerikai játékpiac júniusa, az NPD Group jelentése szerint a játékok között az új Ratchet & Clank tarolt, miközben a hardveres szegmens valósággal megtáltosodott.
1626422400

PC-n is kihasználja a DualSense-t az új Black Ops

Természetesen eddig is játszható volt PC-n a Call of Duty: Cold War - Black Ops a PlayStation 5 új kontrollerével, de a játékosok nemrég azt vették észre, hogy most már a haptikus visszajelzést és az adaptív ravaszokat is támogatja az FPS.
1626328800

Ingyen kipróbálható lesz a Black Ops: Cold War

Az Activison nemrég közölte, hogy hamarosan egy ingyenes próbahéttel erősít majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War az összes célplatformon. Az akciós időszak alatt a multiplayert és a zombimódot is kipróbálhatjuk bérmentve.
1625990400

Black Ops: Cold War - Berlint is ellepik a zombik

A tervek szerint jövő héten újabb ingyenes zombis frissítés érkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold Warhoz, ezúttal Berlin utcáin és metróaluljáróiban kell majd felvennünk a harcot az élőhalottakkal.
1623938400

Most már PS5-ön is 120 fps-sel pörög a Warzone

A minap kezdetét vette a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Call of Duty: Warzone negyedik szezonja, ami rengeteg új kontent mellett végre PlayStation 5-re is elhozta a 120 fps-es képfrissítést a multiba.