Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.

Szexuális zaklatás miatt távozik a Treyarch vezetője

Egy vizsgálat rámutatott, hogy a Treyarch társvezetője, Dan Bunting korábban szexuálisan zaklatta a stúdió egyik alkalmazottját, így Bunting 18 évnyi szolgálat után távozott a stúdió kötelékéből.

Call of Duty: Warzone - egy új kor kezdete

Megjelent a Call of Duty: Vanguard, hamarosan pedig a Warzone is visszatekeri az idő kerekét a 80-as évekből egészen a második világháborúig. A legújabb videóból megtudhatjuk, hogyan ér össze ez a két korszak.

Call of Duty: Warzone - beköszöntött a halloween

Kezdődhet a félelem és reszketés Verdanskban, na de nem a Hunter S. Thompson-féle! A halloween közeledtével egy olyan hátborzongató eseménysorozat veszi kezdetét a Call of Duty: Warzone-ban, amire még a Sikoly is meg lett hívva.

CoD: Warzone - tartalmas lesz a hatodik szezon

Jövő héten elrajtol a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone utolsó, hatodik szezonja, ami alaposan feje tetejére állítja a dolgokat Verdanskban, de közben a játék zombimódja és a multiplayer is tartalmas újdonságokkal gazdagodik.

Call of Duty: Warzone - átalakul Verdansk

Egy hét múlva megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone hatodik szezonja, az eseményeket felvezető előzetes pedig arról árulkodik, hogy kő kövön nem marad majd Verdanskban.

Amerikai toplista: mindent letarolt a Madden NFL

Szinte már hagyomány, hogy a Madden NFL-sorozat aktuális epizódja letarolja az amerikai toplistát a megjelenésekor. Nem volt ez másképp idén sem, lássuk, hogyan sikerült a helyi piac augusztusa!

Black Ops: Cold War - traileren az ötödik szezon

Jövő héten kezdetét veszi a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone ötödik szezonja, melyhez befutott az első előzetes. Az új helyszín, operátor és fegyverek mellett ismét előtérbe kerülnek azok a bizonyos számok is.

Szexuális visszaélés vádjával perelik a Blizzardot

Úgy tűnik, komoly gondok vannak a fejlesztői kultúrával az Activision Blizzard háza táján. Kalifornia állam perbe fogta a vállalatot a zaklatással kapcsolatos beszámolók és az ezt követő nyomozás után.

Amerikai toplista: tarolt a Ratchet & Clank

Izgalmasan alakult az amerikai játékpiac júniusa, az NPD Group jelentése szerint a játékok között az új Ratchet & Clank tarolt, miközben a hardveres szegmens valósággal megtáltosodott.