Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

Black Ops: Cold War - íme, a PS-exkluzív tartalmak

Nemrég kiderült, hogy azok a játékosok, akik a Sony konzoljain ruháznak be a Call of Duty: Black Ops - Cold Warra, azok az exkluzív játékmód mellett még gyorsabban is fognak szintet lépni, mint a többi platform tulajdonosai.

Tárhelygyilkos lesz a Black Ops: Cold War is

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone játékosai idén már szembesülhettek a dilemmával, és úgy tűnik, a Treyarch játékával sem ússzuk meg a dolgot. A Black Ops: Cold War már a megjelenéskor komoly szeletet vág magának a tárhelyünkből.

Black Ops: Cold War - részletek a kampányról

Dan Vondrak, a Raven Software kreatív igazgatója mesélt nemrég a Call of Duty: Black Ops - Cold War egyjátékos küldetéseiről, ami mellé néhány rövid videót is kaptunk, hogy vizuálisan körberepítsenek a taglalt pályákon.

Decemberben összenő a Black Ops és a Warzone

Dacára a körítésváltásnak a Call of Duy-sorozat nem hagyja maga mögött a Warzone-t, a játék támogatása a Black Ops - Cold Warral párhuzamosan folytatódik tovább. A szoros integrációra decemberben láthatunk majd először példát.

Black Ops: Cold War - videón a PC-s verzió

Nagyon közel vagyunk már a Call of Duty: Black Ops - Cold War megjelenéséhez, pontosan ezért az Activision ütemesen bombáz minket az újabbnál újabb videókkal a játékról. A legújabb trailer a PC-s verzió extráit hivatott bemutatni.

Befutott a Black Ops - Cold War launch trailere

Szűk három hét, és rávethetjük magunkat az idei Call of Duty-epizódra, amely a Black Ops közvetlen folytatása lesz, és a hidegháború idejébe kalauzol el bennünket. Lessük meg a launch trailert!

Call of Duty - íme, a PlayStation-exkluzív játékmód

Közel egy teljes éven át PlayStation-exkluzív lesz a Call of Duty: Black Ops - Cold War most bemutatott játékmódja, a Zombies Onslaught. Ebben két játékosnak kell állnia a sarat a zombisereggel szemben.

Black Ops: Cold War - egy nappal tovább tart a béta

Ha esetleg valakinek nem sikerült a hétvégén kipróbálni a Call of Duty: Black Ops - Cold War bétáját, akkor most van egy jó hírünk a számára: a közösség erőfeszítésének hála 24 órával kitolták a tesztelés időtartamát.

Csalóktól hemzseg a Black Ops: Cold War bétája

A hétvégén végre a PC-s játékosok is kipróbálhatták a Call of Duty - Black Ops: Cold War nyílt bétáját, az ingyenes próbakör azonban csalók ezreivel árasztotta el a szervereket. A konzolos játékosok a cross-play kikapcsolásával menekülnek.