Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.

James C. Burns szomorú, hogy nem lehet Woods

A nemrég bemutatkozott Call of Duty: Black Ops - Cold War-előzetesekben jó pár ismerős arc visszaköszönt, amikor azonban kinyitották a szájukat, a vájt fülűek kiszúrhatták, hogy valami nem stimmel.

Kell majd bőven hely a Black Ops - Cold Warnak is

A Call of Duty: Modern Warfare rajongóinak annyira talán nem nagy meglepetés a hír, de az idei rész is bődületes mennyiségű szabad helyet fog megkövetelni magának a merevlemezünktől.

Eligazításon a Call of Duty: Black Ops - Cold Warral

A Call of Duty: Black Ops - Cold War nyitotta meg a Gamescom Opening Night Live-ot, a fejlesztők egy átvezetővideóval készültek az eseményre, amelyben még Ronald Reagan is feltűnik.

Traileren a Call of Duty: Black Ops - Cold War

A várakozásoknak megfelelően megérkezett a Call of Duty: Black Ops - Cold War első igazi előzetese. A november közepén érkező játék az eredeti Black Ops történetét folytatja majd, így feltűnik benne Mason, Woods és Hudson is.

Friss infók szivárogtak ki az új Call of Dutyról

Már csak egyetlen napra vagyunk a Call of Duty: Black Ops - Cold War formális bejelentésétől, így egyre több újdonságot tudunk meg a népszerű FPS-sorozat következő részéről. Ezeket most össze is gyűjtöttük egy nagy hírcsokorba.

Marad a Battle.neten a Black Ops - Cold War

Ha valaki abban bízott, hogy az idei Call of Duty PC-s változatát a Steamen, esetleg az Epic Games Store-on keresztül is eléri majd, csalódni fog: a Blizzard hírlevele szerint az új rész is Battle.net-exkluzív marad.

Frissítve: Teaser videón az új Call of Duty

Megkapta az első hivatalos teaser előzetesét a legújabb Call of Duty-rész, a Black Ops - Cold War. Igaznak bizonyultak a pletykák, a Treyarch ismét a hidegháborús érába repíti vissza az FPS-szériát.

Call of Duty - egy újabb teaser jött bejelentés helyett

Lendületesen robogunk az augusztus közepe felé, és még mindig nem tudunk túl sok konkrétumot az idei Call of Duty-epizóddal kapcsolatban, amely várhatóan októberben vagy novemberben fog megjelenni.

Hétfőn jelenthetik be az idei Call of Dutyt

Ha a szokásos októberi-novemberi premierrel számolunk, az utolsó utáni pillanatig húzta az Activision az új Call of Duty bemutatását, a jelek szerint azonban hétfőn megtörheti a csendet a kiadó.

Egy zacskó chips buktatta le az új Call of Dutyt

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, valóban Call of Duty: Black Ops - Cold War címmel érkezhet a Treyarch év végi lövöldéje. Arra persze mi sem számítottunk, hogy épp egy Doritos chipses zacskó buktatja majd le a játékot.