Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.

Black Ops: Cold War - ingyenes zombivadászat

Az Activision bejelentése szerint egy teljes héten át bárki ingyenesen irthatja majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War zombijait. Ez az első alkalom, hogy ideiglenesen ingyenessé válik a széria Zombies módja.

Black Ops: Cold War - érkezik a szezonközi update

Jövő héten már élesedik is a Call of Duty: Black Ops - Cold War legújabb szezonközi frissítése, ami rengeteg újdonsággal készül visszacsalogatni, vagy éppen továbbra is bent tartani a rajongókat.

Brit toplista: az Animal Crossing visszaült a csúcsra

Az Animal Crossing: New Horizons a megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend, rendre megtalálhattuk a brit dobozos játékeladások toplistájának élbolyában. 2020 utolsó hetén is a Nintendo játéka foglalta el az első helyet.

Brit toplista: újra élen az Assassin's Creed

A karácsony előtti hajrában az Assassin's Creed: Valhalla győzedelmeskedett, a játék még az új Call of Dutyt és a FIFA-t is maga mögé utasította, amire ritkán volt példa az elmúlt években.

Nagyszerűen nyitott az Assassin's Creed: Valhalla

Úgy tűnik, az új konzolgeneráció megjelenése és a koronavírus-járvány miatt otthon töltött órák jót tettek az új Assassin's Creed rajtjának is. A Valhalla 50 százalékkal erősebb rajtot vett a digitális piacon, mint korábban az Odyssey.

Black Ops: Cold War - ingyen multi karácsonyig

Azok számára, akik egy kis virtuális lövöldözéssel vezetnék fel az ünnepeket, jó hírünk van. A Call of Duty: Black Ops – Cold War multiplayer részét bárki ingyenesen gyűrheti egészen szentestéig.

Black Ops: Cold War - traileren a szezonbérlet

A Call of Duty: Black Ops - Cold War is követi a Modern Warfare mintáját, így ezúttal is a Battle Pass száz szintje szállítja majd az új fegyvereket és kozmetikai újdonságokat. Csekkoljuk le, hogy mi vár ránk az első szezonban!

Brit toplista: az élre hackelte magát a Cyberpunk

Jött, látott és mindenki mást maga mögé utasított a brit játékeladási toplistán a Cyberpunk 2077, ami ezzel az idei év második legjobb rajtját tudhatja magának az Egyesült Királyság dobozos értékesítései között.

Black Ops: Cold War - változik a fegyverbalansz

December 16-án, némi késést követően végre elindul a Call of Duty: Black Ops - Cold War első szezonja, a sok újdonság mellett azonban komoly változtatásokat kaphatnak a már meglévő fegyverek is.

Call of Duty: Black Ops - Cold War teszt

A hidegháború utolsó évtizedébe kalauzol el minket az idei Call of Duty, ahol Mason és Woods oldalán próbálhatjuk ki, hogy milyen az, ha egy Call of Dutyban nem feltétlenül csak a lövöldözésen van a hangsúly.