Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.
1604070000

Decemberben összenő a Black Ops és a Warzone

Dacára a körítésváltásnak a Call of Duy-sorozat nem hagyja maga mögött a Warzone-t, a játék támogatása a Black Ops - Cold Warral párhuzamosan folytatódik tovább. A szoros integrációra decemberben láthatunk majd először példát.
1604041200

Black Ops: Cold War - videón a PC-s verzió

Nagyon közel vagyunk már a Call of Duty: Black Ops - Cold War megjelenéséhez, pontosan ezért az Activision ütemesen bombáz minket az újabbnál újabb videókkal a játékról. A legújabb trailer a PC-s verzió extráit hivatott bemutatni.
1603742040

Befutott a Black Ops - Cold War launch trailere

Szűk három hét, és rávethetjük magunkat az idei Call of Duty-epizódra, amely a Black Ops közvetlen folytatása lesz, és a hidegháború idejébe kalauzol el bennünket. Lessük meg a launch trailert!
1603540800

Call of Duty - íme, a PlayStation-exkluzív játékmód

Közel egy teljes éven át PlayStation-exkluzív lesz a Call of Duty: Black Ops - Cold War most bemutatott játékmódja, a Zombies Onslaught. Ebben két játékosnak kell állnia a sarat a zombisereggel szemben.
1603087200

Black Ops: Cold War - egy nappal tovább tart a béta

Ha esetleg valakinek nem sikerült a hétvégén kipróbálni a Call of Duty: Black Ops - Cold War bétáját, akkor most van egy jó hírünk a számára: a közösség erőfeszítésének hála 24 órával kitolták a tesztelés időtartamát.
1603008000

Csalóktól hemzseg a Black Ops: Cold War bétája

A hétvégén végre a PC-s játékosok is kipróbálhatták a Call of Duty - Black Ops: Cold War nyílt bétáját, az ingyenes próbakör azonban csalók ezreivel árasztotta el a szervereket. A konzolos játékosok a cross-play kikapcsolásával menekülnek.
1602756000

Black Ops: Cold War - ilyen lesz a Fireteam mód

Ma este indul a Call of Duty: Black Ops - Cold War következő bétaköre, amire a Treyarch egy új trailerrel szeretne rápörgetni mindenkit. Az új videóban a 40 főre tervezett Fireteam játékmódot csodálhatjuk meg közelebbről.
1602162000

Hasznos opciókat kap a Black Ops: Cold War

Nyakunkon a Call of Duty - Black Ops: Cold War bétája, a Treyarch pedig már ebbe a korai változatba is becsempészett egy-két olyan újdonságot, amelynek sokan örülni fognak. Hogy hangzik például a minden platformon elérhető FOV-csúszka?
1601964000

Black Ops: Cold War - kedvcsináló a bétához

Az Activision nagyon reméli, hogy nem feledkeztünk meg a Call of Duty: Black Ops - Cold War hétvégén induló bétateszteléséről - ennek apropóján próbál most felcsigázni minket egy rövid előzetessel.
1601726400

Black Ops: Cold War - sztorielőzetesen a zombik

Az Activision egy pár nappal ezelőtt már lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops - Cold War élőhalottairól, amit most még utólag gyorsan megtoldott egy roppant látványos CGI-trailerrel is.