Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.

Black Ops: Cold War - ilyen lesz a Fireteam mód

Ma este indul a Call of Duty: Black Ops - Cold War következő bétaköre, amire a Treyarch egy új trailerrel szeretne rápörgetni mindenkit. Az új videóban a 40 főre tervezett Fireteam játékmódot csodálhatjuk meg közelebbről.

Hasznos opciókat kap a Black Ops: Cold War

Nyakunkon a Call of Duty - Black Ops: Cold War bétája, a Treyarch pedig már ebbe a korai változatba is becsempészett egy-két olyan újdonságot, amelynek sokan örülni fognak. Hogy hangzik például a minden platformon elérhető FOV-csúszka?

Black Ops: Cold War - kedvcsináló a bétához

Az Activision nagyon reméli, hogy nem feledkeztünk meg a Call of Duty: Black Ops - Cold War hétvégén induló bétateszteléséről - ennek apropóján próbál most felcsigázni minket egy rövid előzetessel.

Black Ops: Cold War - sztorielőzetesen a zombik

Az Activision egy pár nappal ezelőtt már lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops - Cold War élőhalottairól, amit most még utólag gyorsan megtoldott egy roppant látványos CGI-trailerrel is.

Black Ops: Cold War - megmozdulnak a holtak

A Call of Duty: Black Ops - Cold War sem marad zombik nélkül, az új előzetes pedig a sztoriba is rövid bepillantást enged. A Treyarch srácai minden eddiginél jobb játékélményt ígérnek.

Holnap mutatkoznak be az új Black Ops zombijai

A Call of Duty: Black Ops - Cold War bejelentése óta tudjuk, hogy a játékban visszatér a zombimód, sőt nem is olyan rég teaselték nekünk a készítők, hogy hamarosan mozgás közben is láthatjuk a holtakat. Holnap lesz a nagy nap.

Black Ops Cold War - elindult az alfa, közeleg a béta

A tegnapi délután folyamán elindult a Call of Duty: Black Ops - Cold War első nyilvános próbaköre PlayStation 4-en, de szerencsére mindenki más is lehetőséget kap majd arra, hogy a premier előtt kipróbálja a játékot.

Black Ops: Cold War - nézzünk bele a kampányba!

A többjátékos módot már láthattuk, így végre eljött az ideje, hogy belenézzünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War sztorimódjába is. A CIA titkos kommandósai alaposan felforgatják Trabzon repterét.

Mozgásban a Black Ops - Cold War multiplayere

Az ígéreteknek megfelelően az este folyamán bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops - Cold War többjátékos szegmense. Búcsúznak a specialisták, visszatér a klasszikus minimap, és egy 40 fős játékmódot is kapunk majd.

Trailercsokor az NVIDIA bemutatójáról

Ahogy az lenni szokott, az NVIDIA egy marék játékelőzetest is betárazott a bemutatójára, hogy így illusztrálja, mi mindenre lesznek jók a legújabb videokártyái. Mutatjuk őket.