Final Fantasy XV PC, PlayStation, Xbox

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.
1370936940

E3 2013: Bemutatkozik a Final Fantasy XV

Újra bemutatták a Final Fantasy Versus XIII-at, csakhogy most már Final Fantasy XV-nek hívják. A valamivel akciódúsabb játék PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is meg fog jelenni.
1369407617

E3 2013: Itt nézheted a Square Enix bejelentéseit

A japán kiadó elhintette, hogy bárki élőben követheti a cég prezentációit a YouTube-csatornáján keresztül. Mit takar ez a valóságban? Első kézből értesülhetünk az új játékokról és a friss kedvcsinálókról.
1360065646

Next-genre vált a Final Fantasy Versus XIII?

A Square Enix fekete bárányát nyolc éve jelentették be kizárólag PS3-ra, ám a munkálatok nem úgy haladtak, ahogy a rajongók várták. A cím újra életjeleket adott magáról: lehet, hogy csak 2014-ben jön, PlayStation 4-re.
1343120437

Mégsem törölték a Final Fantasy Versus XIII-at

A Square Enix fejese, Yoichi Wada eloszlatta a múlt héten szárnyra kapott pletykákat, hiszen Twitteren azt írta, hogy a játék törléséről szóló hír, csupán kacsa. Nagy kő esett le a szívünkről, de kedves Wada bácsi, fél évtizedes fejlesztés után már némi konkrétumot is közölni kéne.
1342791050

Hat év után törölték a Final Fantasy Versus XIII-at?

A Kotaku magazin egy elszomorító pletykát szellőztetett meg: a jelek szerint hat év fejlesztési idő után törölték a Final Fantasy Versus XIII-at. A honlap több forrásból is úgy tudja, hogy a szerepjátékot elkaszálták, s a Square Enix azért titkolózik, hogy ne csökkenjenek a részvényárai.
1338471000

E3 2012: Final Fantasy XV lesz a Versusból?

Újabb érdekes pletyka ütötte a markunkat, az MCV jelentése szerint a régóta halogatott Final Fantasy Versus XIII a korábbi tervekkel ellentétben nem a tizenharmadik rész(ek) mellékága lesz, hanem a Final Fantasy XV. A játék ráadásul nem marad PlayStation 3-exkluzív, jön Wii U-ra is!
1327910400

Még egy új játékon dolgozik a Square Enix

Ha a Final Fantasy és a Kingdom Hearts producere új játékon dolgozik, az jelent valamit - ha mást nem, hát azt, hogy rengeteg pénzt fog beleölni a projektbe. A Square Enix így is számos bejelentetlen címen munkálkodik, lassan elkezdhetnék leleplezni őket...
1326886800

Láthatjuk majd a Final Fantasy Versus XIII-at

Valamikor. Nem igazán tudjuk, mire számítsunk a Final Fantasy Versus XIII-tól, eddig ugyanis csak közepesen közérthető információkat és néhány rendert láthattunk belőle. A játék állítólag rendületlenül készül, olyannyira, hogy évek után hamarosan akár már in-game jeleneteket is mutogatnak majd belőle.
1318575645

Fotorealisztikus grafikán dolgozik a Square Enix

Első ízben tekinthetünk meg igazán lenyűgöző képeket a Square Enix belső fejlesztésű engine-jéből, mely a Luminous nevet kapta. A projekt még gyerekcipőben jár, de már így is megdöbbentő a hasonlóság a valóság és motor között. A kiadó jövőbeli játékainak többségét hajtja majd.
1312707748

Final Fantasy XIII-2 - Európában a jövő év elején

Bár eredetileg reménykedtünk benne, hogy a Final Fantasy XIII-2 még az idei év végén boltokba kerül, a Square Enix utólag megerősítette, hogy csak Japánban lesz premier decemberben. Utána a januárban bíztunk - mint kiderült, ez a dátum pedig csak Amerikára vonatkozik.