Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

A FF Versus XIII kifejezetten PS3-ra készül

A Final Fantasy Versus XIII fejlesztését vezető Tetsuya Nomura szerint a játék kifejezetten PlayStation 3-ra készül, ha valaha is megjelenne egy Xbox 360-as változat, az egyszerű port lenne, és akkor sem válna multiplatform címmé a program. Persze ez nem bejelentés, csak egy kis okoskodás.

Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.

Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.

Final Fantasy VII remake- és Versus XIII-infók

A Square Enix megválaszolta a sajtó és a rajongók által leggyakrabban feltett két kérdést: lehetséges-e egy FFVII remake, illetve mégis hogy áll a Versus XIII?

Xbox 360-ra is jön a Final Fantasy Versus XIII?

A Square Enix vezérigazgatója nyilatkozott biztatóan a minap, azután persze gyorsan korrigálta magát, hogy ő nem is úgy gondolta, ahogyan a sajtó levonta a konklúziót.

Megdöbbentő játékon dolgozik a Square Enix

Teljesen új, eddig bejelentetlen játékon dolgozik a Square Enix, ami a fejlesztő-kiadó várakozásai szerint le fog sokkolni minden játékost.

Final Fantasy XIII - képek az első, PS2-es verzióról

A Final Fantasy XIII eredetileg PS2-re készült, a készítők később döntöttek csak a harmadik generációs Sony-konzol mellett. Szereztünk néhány képet az eredeti játékról.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

GamesCom 09: A Square Enix listája

Még tíz nap és kezdetét veszi az idei GamesCom rendezvény. A nagy nap közeledtével egyre többen fedik fel kínálatukat. Most a Square Enixét láthatjátok.

Final Fantasy XIII - Hamarosan új bejelentés

A Square Enix egyik fejese, Yoichi Wada ma elárulta, hogy néhány héten belül nagy bejelentésre készülnek, amely a Final Fantasy új epizódját érinti.