Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

Final Fantasy - nem lesz Xbox 360-ra

Nem lesz Final Fantasy Xbox360-ra és kész! A határozott cáfolat egyenesen a Square Enix-nél dolgozó Shinji Hashimotótól érkezett.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Final Fantasy XIII demo még idén? Reméljük!

"Azt súgta a szél...hogy elmentél" - énekelte Máté Péter még a régi szép időkben. Most viszont azt súgja a szél, hogy lesz FF XIII demo idén!

Square Enix featuring Unreal Engine 3.0

A Square Enix bejelentette, hogy "néhány ezer" dollárért cserébe az Epic Games rendelkezésükre bocsátotta az Unreal Engine 3.0-t szőröstül-bőröstül.

Humorbomba: Final College Fantasy

Mark Leung, a Massachusetts' Babson College hallgatója, rengeteg szabadidővel rendelkezik. Imádja a Final Fantasy-t, és szerencsére még jó a humora is.

Észvesztő Final Fantasy versus XIII teaser trailer

Egy észvesztően hangulatos videó jelent meg ma a Square Enix gondozásában Playstation 3-ra készülő Final Fantasy versus XIII-ból. Megtekintése kötelező!

Final Fantasy versus XIII képek

Mint tudjátok, nem szoktunk egy pár képnek hírt szentelni, de volt már rá példa, hogy egy olyan kiemelkedő alkotás érkezett, amit vétek lett volna kihagyni!

E3 2006: Lemaradtál a Sony konferenciáról?

Lemaradtál a Sony konferenciáról? Mégis érdekelne, hogy mi történt ott? Nincs kedved unalmas cikkeket olvasgatni? Mi lehetőséget adunk Neked, hogy megnézd a bemutatót!

E3 2006: Sony konferencia - LIVE!

Sok-sok szeretettel köszöntök mindenkit a most indult Sony konferencián, itt az E3-on. Izgalmas percek következnek, s még izgalmasabb videókkal és képekkel várunk Benneteket.