Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Látványos Final Fantasy XIII gameplay videók

A Square Enix ismét remek munkát végez a Final Fantasy sorozat legújabb részét illetően, ugyanis a demó verzió fantasztikusan néz ki, és ez még csak a kezdet.

2010-ben érkezik a Final Fantasy XIII

A fejlesztők bejelentették, hogy legújabb játékuk, a Final Fantasy XIII még az idei esztendőben megjelenik Japánban, 2010-ben pedig a többi helyen.

Final Fantasy XIII - indulhat a nyálcsorgatás

A tegnapi nap késői óráiban napvilágra került két gyönyörű előzetes a Square Enix jóvoltából a Final Fantasy XIII és Final Fantasy Versus XIII című játékokról.

Final Fantasy XIII és Versus XIII screenshotok

A Square Enix által fejlesztett Final Fantasy sorozat legújabb része kapcsán rég láttunk már új képeket, ám egy japán magazin hasábjain új látnivalók jelentek meg.

Final Fantasy XIII demó jövő márciusban

A Square Enix sikervárományos játéka, a Final Fantasy XIII kipróbálható lesz mindazok számára, akik megveszik a Final Fantasy VII: Advent Children című filmet.

Kényszerpihenőn a Final Fantasy Versus XIII

A Square Enix által fejlesztett RPG, A Final Fantasy XIII két külön kiadásban fog megjelenni, amelyből az egyik most kényszerpihenőre került.

Klasszikus Square Enix címek érkeznek a PSN-re?

A Surfer Girl néven elhíresült, belső kapcsolatokkal rendelkező blogger azt állítja, hogy a Square Enix klasszikus címeket tervez forgalomba hozni a Sony online játékpiacán.

Új trailerek a next-gen Final Fantasy-kről

Két korábban már látott trailer bővített változata tekinthető meg a Square Enix által fejlesztett Final Fantasy XIII, illetve a Final Fantasy versus XIII-ról!

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

TGS 2007: Záró galériafrissítés

Az idei Tokyo Game Show véget ért, elköszönésként pedig összeállítottunk egy újabb galériafrissítésre valót a legjobb és legújabb screenshotokból...