Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
1543597200

Valami készülődik a Dragon Age háza táján

A BioWare-nél igencsak feszítetten megy a munka; rövidesen kezdetét veszi az Anthem alfatesztje, újabb tartalmak készülnek a The Old Republichoz, és úgy néz ki, hogy a Dragon Age sincs elfelejtve.
1532779200

Megszűnik az Origin On the House programja

Nem osztogat több ingyen játékot az EA. A 2014-ben debütált On the House szekció olyan remek játékokat ajándékozott az Origin-felhasználóknak, mint a Dead Space, a Battlefield 3, vagy az első Dragon Age.
1507885238

Mike Laidlaw kilépett a BioWare-től

A Dragon Age vezető írója után egy másik kulcsfigura is otthagyta a BioWare csapatát. Mike Laidlaw kreatív direktor 14 év után mondott fel, reméljük, az ő távozása sem érinti hátrányosan a készülő játékokat!
1501592400

Elhunyt Corey Gaspur, a Mass Effect tervezője

A BioWare közölte a hírt, miszerint a Mass Effect és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Anthem vezető dizájnere, Corey Gaspur sajnálatos módon életét vesztette. A remek szakember közel egy évtizedig dolgozott a csapatnak.
1498741248

Tényleg készül az új Dragon Age-kaland

A múlt hónapban Alexis Kennedy író egy Eurogamernek adott interjúban már elhintette, hogy készül a következő Dragon Age, amit Mike Laidlaw kreatív rendező egy podcastben ismételten megerősített.
1495558856

Íme, a Games with Gold júniusi kínálata

Egészen izgalmas kínálattal jelentkezik majd júniusban a Games with Gold kezdeményezés. A Microsoft tájékoztatása szerint az előfizetők megkapják a Watch Dogs első részét és az Assassin's Creed III-at is.
1495463446

Új Dragon Age-játék készül a BioWare-nél

Az Eurogamernek adott interjút Alexis Kennedy, a Fallen London és a Sunless Sea alkotója, aki a vele készült beszélgetés alkalmával elárulta, a BioWare már gőzerővel dolgozik a Dragon Age-sorozat új felvonásán.
1470038441

Bezárnak a BioWare fórumai

A legtöbb fórumát augusztus végén bezárja a népszerű fejlesztőstúdió - köztük a Mass Effecthez, a Dragon Age-hez és más sorozatokhoz tartozó topikokat is. A BioWare szerint más közösségi csatornákon beszélgethetnek a rajongók.
1463637600

Akciójátékon dolgozik a BioWare?

A múlt héten az Electronic Arts is megtartotta a szokásos befektetőknek szánt előadását, ahol a jól csengő számadatok mellett a jövővel kapcsolatos tervek is szóba szoktak kerülni. A prezentáció egyik diája le is leplezett egyet.
1461772800

Új Dragon Age-et teasel a BioWare?

Nagyon úgy néz ki, hogy a BioWare nemcsak a Mass Effect, de a Dragon Age következő részén is dolgozik. Legalábbis egy most előkerült rövid videó alapján erre lehet következtetni.