Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen! Ez a hét már egészen a Nagy Őszi Játékmegjelenések Időszakát idézi, lesz miből válogatni a következő napokban, és persze ahogy az lenni szokott, a casual anyagokból is akad bőséggel.

Hat perc a Wii U-s Deus Exből

Újabb előzetes érkezett a Deus Ex: Human Revolution bővített kiadása kapcsán, a trailer ezúttal a Wii U-s változatra és a konzol tabletkontrolleréhez köthető funkciókra koncentrál.

Deus Ex - olcsón válthatnak a PC-sek

A Square Enix bejelentette, hogy azok, akiknek megvan a Deus Ex: Human Revolution és a Missing Link DLC a Steamen, mindössze 5 dollárért frissíthetnek a Director's Cut kiadásra.

Már készül a next-gen Deus Ex

Az Eidos Montreal bejelentette, hogy a következő Deus Ex munkálatai már elkezdődtek. A cyberpunk játék következő felvonása PC-re és next-gen konzolokra várható valamikor a jövőben. Befutott az első artwork.

GC 2013: Videón a Deus Ex: Human Revolution DC

Az Eidos Montreal fut még egy kört a legutóbbi cyberpunk játékával, a Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut még idén napvilágot lát. A Gamescomra néhány képpel és egy hosszabb gameplay videóval készültek a srácok.

Távozott az Eidos Montreal főnöke

A Thiefről és a Deus Ex: Human Revolutionről elhíresült Eidos Montreal alapítója és vezére, Stephane D’Astous elhagyta a stúdiót. Az úriember "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva döntött a távozás mellett.

Darrell Gallagher szintet lépett

Masszív átalakításokon esik át a Square Enix, a vezetőket mindenesetre módszeresen leváltják a cégnél. A Crystal Dynamics fejese, Darrell Gallagher igazgatja majd a kiadó összes amerikai és európai stúdióját.

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.

E3 2013: Multiplatform lesz a bővített Deus Ex: HR

Korábban úgy véltük, hogy a Wii U-exkluzív cím lesz a Deus Ex: Human Revolution Director's Cut, ám a Square Enix illetékese megerősítette, hogy PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is megjelenik.

E3 2013: Capcom, Square Enix, 505, EA line-up

Az elmúlt órákban három kiadó jelentette be az E3-on bemutatásra kerülő játékaik listáját. A nagy meglepetéseket persze nem lövik el még most, de egészen impozáns felhozatallal szolgálnak már most is.