Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
1313395200

Deus Ex: Human Revolution - PC-n lesz a legszebb

Az ma már szinte természetes, hogy a legtöbb PC-s játék egyben multiplatform is. Ezzel párhuzamosan pedig a kiadók és fejlesztők szokásává vált, hogy bőszen hangoztatják: igyekeznek teljesen egyformára behangolni az egyes portokat. Nos, a Deus Ex esetében a készítők is egyértelművé tették, melyik lesz a legjobb.
1312445918

Deus Ex: Human Revolution - mindent bele trailer

Megérkezett a sokadik előzetes, ami az augusztus végén boltokba kerülő Deus Ex: Human Revolutiont mutatja be. Az új anyag abszolút összegző jellegű - bár nem vennénk rá mérget, hogy ez volt az utolsó trailer -, keresztül-kasul bemutatja az egész játékot a sztoritól kezdve a játékmeneten át.
1312037720

Deus Ex: Human Revolution - beszélgessünk!

A Deus Ex: Human Revolution nem kevés szerepjátékos elemmel rendelkezik majd, a küldetéseket több úton is megoldhatjuk, a megoldásokhoz, illetve a történet apróbb részleteihez szükséges információkat pedig a nemjátékos karakterektől gyűjthetjük be. Új fejlesztői napló következik.
1311836997

Elkészült a Deus Ex: Human Revolution

Aranylemezre került a legújabb Deus Ex játék, jelentette be a Square Enix és az Eidos Montreal. Az új rész a korábbi epizódok előzményeit fogja feldolgozni, és a főhős is más, nevezetesen Adam Jensen lesz - a megjelenés még mindig augusztus vége, a játék két kiadásban lesz kapható.
1311332975

Élőszereplős trailert kapott az új Deus Ex

A készítők meghallgatták imáinkat: már annyit sírtunk, hogy állandóan gameplay jeleneteket mutatnak a Deus Ex: Human Revolutionből, erre készítettek egy rendkívül hangulatos élőszereplős trailert, amely kiválóan bemutatja, miféle környezetbe és világba kerülünk majd a játékban. Itt mindent a technológia ural.
1311076857

Deus Ex: Human Revolution - így fest a harc

Nem maradtunk sokáig új Deus Ex kedvcsináló nélkül - reméljük, mire a játék megjelenik, azért marad még némi újdonságérzet. A fejlesztők beszéltek már a környezetről, a történetről, most viszont sokkal feszesebb mézes bödönbe csöppenünk: lássuk a jobbnál-jobb harci fortélyokat!
1310648415

Ütős félóra az új Deus Ex társaságában

Herótunk van már az újabb és újabb Deus Ex: Human Revolution játékmeneti felvételétől? Kitartás, már nincs messze a megjelenés, a marketinggépezet viszont nem áll le. A jelenlegi rajongóknak mindenképpen érdemes belenézni, némi hideg élelem társaságában. Fél óra gameplay, kommentárral.
1310551200

Esküdjünk össze az új Deus Ex előzetesben

Lassan már úgy tűnik, hogy a Deus Ex: Human Revolution sosem fog megjelenni. Olyan régen fejlesztik, s olyan régen várjuk, hogy a hetente kiadott előzetesek már nem felcsigáznak, hanem elfásítanak. Vajon lesz olyan jó a játék, hogy felérjen a legendás elődhöz?
1309970368

Perli a Square Enix a Deus Ex szivárogtatóit

A hírek szerint a Square Enix megtalálta azokat a személyeket, akik nemrégen kiszivárogtatták a Deus Ex: Human Revolution egy korai, előzetes, de már játszható változatát. Az anyag egyből ellepte a torrentoldalakat, a videómegosztók pedig hemzsegtek a gameplay felvételektől.
1309957202

12 percen át pörög a Deus Ex: Human Revolution

Az IGN sikeresen leültette a fejlesztőket némi baráti eszmecserére, miközben az augusztusban megjelenő Deus Ex: Human Revolutiont demózták a fiatalemberkék. Ha maga a játék rendezője, Jean-Francois Dugas kommentálja az eseményeket, abban tényleg lehet valami magával ragadó. Vagy nem.