Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

Elkészült a Deus Ex: Human Revolution

Aranylemezre került a legújabb Deus Ex játék, jelentette be a Square Enix és az Eidos Montreal. Az új rész a korábbi epizódok előzményeit fogja feldolgozni, és a főhős is más, nevezetesen Adam Jensen lesz - a megjelenés még mindig augusztus vége, a játék két kiadásban lesz kapható.

Élőszereplős trailert kapott az új Deus Ex

A készítők meghallgatták imáinkat: már annyit sírtunk, hogy állandóan gameplay jeleneteket mutatnak a Deus Ex: Human Revolutionből, erre készítettek egy rendkívül hangulatos élőszereplős trailert, amely kiválóan bemutatja, miféle környezetbe és világba kerülünk majd a játékban. Itt mindent a technológia ural.

Deus Ex: Human Revolution - így fest a harc

Nem maradtunk sokáig új Deus Ex kedvcsináló nélkül - reméljük, mire a játék megjelenik, azért marad még némi újdonságérzet. A fejlesztők beszéltek már a környezetről, a történetről, most viszont sokkal feszesebb mézes bödönbe csöppenünk: lássuk a jobbnál-jobb harci fortélyokat!

Ütős félóra az új Deus Ex társaságában

Herótunk van már az újabb és újabb Deus Ex: Human Revolution játékmeneti felvételétől? Kitartás, már nincs messze a megjelenés, a marketinggépezet viszont nem áll le. A jelenlegi rajongóknak mindenképpen érdemes belenézni, némi hideg élelem társaságában. Fél óra gameplay, kommentárral.

Esküdjünk össze az új Deus Ex előzetesben

Lassan már úgy tűnik, hogy a Deus Ex: Human Revolution sosem fog megjelenni. Olyan régen fejlesztik, s olyan régen várjuk, hogy a hetente kiadott előzetesek már nem felcsigáznak, hanem elfásítanak. Vajon lesz olyan jó a játék, hogy felérjen a legendás elődhöz?

Perli a Square Enix a Deus Ex szivárogtatóit

A hírek szerint a Square Enix megtalálta azokat a személyeket, akik nemrégen kiszivárogtatták a Deus Ex: Human Revolution egy korai, előzetes, de már játszható változatát. Az anyag egyből ellepte a torrentoldalakat, a videómegosztók pedig hemzsegtek a gameplay felvételektől.

12 percen át pörög a Deus Ex: Human Revolution

Az IGN sikeresen leültette a fejlesztőket némi baráti eszmecserére, miközben az augusztusban megjelenő Deus Ex: Human Revolutiont demózták a fiatalemberkék. Ha maga a játék rendezője, Jean-Francois Dugas kommentálja az eseményeket, abban tényleg lehet valami magával ragadó. Vagy nem.

Deus Ex - mi vár ránk 2027-ben?

Újabb kulisszák mögötti videóval jelentkezett az Eidos Montreal. A fejlesztők elmondása szerint hatalmas ugrás várható az előző játékok és a Human Revolution között, mi több a választási lehetőségeink előremutatóak lesznek és meghatározzák a jövő trendjeit is. Könnyedén elhisszük nekik.

E3 2011: Hétperces Deus Ex bemutató

Még egyszer, utoljára a Deus Ex: Human Revolution is tiszteletét tette a kiállításon, s ennek okán az Eidos Montreal egy hétperces kis gameplay tobzódást dobott össze. Mindezt nem volt rest fejlesztői kommentárral megspékelni, hogy véletlenül se maradjunk le semmiről. Megéri megnézni!

Kiszivárgott az új Deus Ex egy korai változata

Augusztusban jelenne meg hivatalosan a Deus Ex: Human Revolution, de bizonyos torrentoldalakon már most letölthető a játék egy korai, rövidített változata. A világért sem reklámoznánk a dolgot, de a hír kapcsán el kell ismerni: nem véletlenül tart ott a hardcore PC-s piac, ahol.