Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

Frissítve: Hivatalosnak tűnik a Deus Ex: The Fall

Az Eidos Montreal teaserkedésbe kezdett: a Twitter-csatornájukon elhintett kérdés alapján könnyen elképzelhető, hogy Deus Ex: The Fall címen fut a cyberpunk játékuk következő része.

E3 2013: Itt nézheted a Square Enix bejelentéseit

A japán kiadó elhintette, hogy bárki élőben követheti a cég prezentációit a YouTube-csatornáján keresztül. Mit takar ez a valóságban? Első kézből értesülhetünk az új játékokról és a friss kedvcsinálókról.

Ilyen lesz a Wii U-s Deus Ex: Human Revolution

A kizárólag Wii U-ra érkező Deus Ex: Human Revolution Director's Cutban a GamePad segítségével hozzáférhetünk a térképhez, az eszköztárunkhoz és a képességfánkhoz is. Ezt mutatják be most élesben.

Előzetest kapott a Wii U-s Deus Ex

Májusban érkezik Wii U-ra a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, ami az ígéretek szerint 2011-es játék legszebb és leginkább finomhangolt változata lesz. Most egy új trailert kaptunk róla.

Előzetesen a Wii U-s Deus Ex: Human Revolution

Cyberpunks not dead. A Square Enix hangulatosan összevágott trailert osztott meg velünk a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cutról. A kiadó megerősítette, hogy a finomhangolt verzió biztosan nem jön más platformokra.

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?

Wii U-ra is jön a Deus Ex: Human Revolution

Beigazolódtak a pletykák, Wii U-ra is megjelenik a Deus Ex: Human Revolution, sőt ha már ennyit késlekedett, jó adag változtatást is hoz magával. A készítők szerint ez lesz a "legszebb" verzió.

Mit takar a Deus Ex: The Fall?

A Square Enix egy új Deus Exhez köthető domainnevet jegyeztetett be. Vajon ez az elnevezés takarja a nagy titokban készülő videojátékot? Habár az Eidos Montreal most a Thieffel van elfoglalva, mégis van rá esély.

Deus Ex: Human Defiance - a filmváltozat címe

A Deus Ex: Human Defiance végül nem a játéksorozat folytatása lesz, hanem a gőzerővel készülő filmváltozat viseli majd ezt a címet. Legalábbis a legutóbbi domainregisztrációk tanúsága szerint.

Mi az a Deus Ex: Human Defiance?

Elképzelhető, hogy már készül a Deus Ex: Human Revolution folytatása, legalábbis a Square Enix nemrég levédette a Deus Ex: Human Defiance címet. Ez jó eséllyel minden rajongó fantáziáját beindítja majd.