Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

Gondolatok a Deus Ex-filmről

A Deus Ex: Human Revolution-mozi rendezője és társírója megosztott néhány gondolatot a filmmel kapcsolatban; elmondásuk szerint nem törekednek a játék pontos másolására, mert az a rajongóknak sem jönne be.

Warren Spector még nem vonul vissza

Hiába zárt be a Junction Point, Warren Spector lelkesedését nem lehet letörni. A Thief és a Deus Ex atyja ugyan még nem árulta el, mihez kezd a jövőben, de egyelőre nem fontolgatja a visszavonulását sem.

Február végén jön a Deus Ex: Ikarosz-hatás

A jövő hónapban újabb videojáték vonatkozású regénnyel gazdagodhatnak az olvasók. A Fumax kiadó jóvoltából magyar nyelven élvezhetjük a Deus Ex: Ikarosz-hatást, mely a jól ismert cyberpunk világban játszódik.

A 47-es ügynök Adam Jensennek öltözik

A Hitman: Absolutionben a 47-es számtalan hacukát ölthet magára, ami egyszersmind a készítőknek is kiváló lehetőség, mert szabad az út a végtelen DLC-gyártás előtt. Itt a legújabb darab, a Deus Ex-szett.

Deus Ex-kiegészítőt kap a Hitman: Absolution

A Square Enix folytatja az újrahasznosítást, a Deus Ex: Human Revolution a Hitman: Absolutionben is megvillantja magát, igaz, ezúttal is kénytelenek leszünk beérni egy ráadás öltözékkel és fegyverrel. Ha beöltöztetnéd a 47-est Adam Jensennek, az új DLC-re mindenképpen rá kell úsznod!

Megvan a Deus Ex-film rendezője

A Deadline értesülései szerint a CBS Films megtalálta a megfelelő rendezőt a Deus Ex: Human Revolution filmváltozatának elkészítésére, és az ígéretek szerint a játékhoz maximálisan hű adaptációt kapunk; a direktor maga is nagy rajongója a tavalyi év slágercímének.

Alakul a Deus Ex: Human Revolution mozifilm

A CBS Films szerezte meg a Deus Ex: Human Revolution megfilmesítésének jogait. A munkálatok során a vállalat szorosan együttműködik majd az Eidos Montreallal annak érdekében, hogy minél hitelesebb adaptáció szülessen meg. Számos Eidos-cím várja a megfilmesítést, reméljük ebből lesz valami.

Újra nyereséges a Square Enix

A Square Enix taktikája, hogy ráerősít némileg a mobilos és közösségi játékokra, bejönni látszik. Ennek, és a Final Fantasy XIII-2-nek, valamint az új Deus Exnek köszönhetően újra nyereséges a vállalat, bár csak neccesen. Remélhetünk egy Deus Ex-folytatást valamikor?

GDC 2012: Elnézést kértek az új Deus Ex miatt

Pontosabban csak a bossharcok miatt sajnálkoztak a fejlesztők, és maximálisan egyetértenek a kritikusok és a játékosok véleményével, miszerint eléggé gyengére sikerültek. Változtatni már nem tudnak rajta, de legközelebb jobban átgondolják majd a dolgokat - úgy legyen.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!