Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
1300636886

Deux Ex: Human Revolution - az első pálya

Rengeteg döntési lehetőség, szabad cselekvés, többféle megoldás egy helyzetre - csak néhány azok közül a kulcsszavak közül, amelyekkel az új Deus Ex kecsegtet. Vajon tényleg így lesz mindez? Nos, az új videóban az első pályát nézhetjük meg, miközben a fejlesztő hölgyemény kommentál.
1300175908

Mozgásban a Deus Ex: Human Revolution

Alig ért véget az idei GDC, máris itt az új játékipari rendezvény, a PAX 2011, mely Bostonban került megrendezésre. Bár az Eidos Montreal bárminemű indok nélkül nemrégiben augusztusra csúsztatta az új Deus Ex megjelenését, jelen képsorok alapján már eléggé kiforrott az anyag.
1299654000

Augusztus végén jön az új Deus Ex

Az Eidos Montreal bejelentette a Deus Ex: Human Revolution végleges megjelenési dátumát. A sorozat előzményeit feldolgozó epizód a nyár végén érkezik, s bár rengeteget fejlődött az első játékhoz képest, a fejlesztők szerint igyekeztek hűek maradni a Deus Ex szellemiségéhez.
1298286021

Deus Ex: Human Revolution - 25 perc játékmenet

Két több mint 12 perces, tömény gameplay felvételeket tartalmazó videó akadt a horgunkra, mely Sanghaj cyberpunk képét festi le előttünk 2027-ben. Bár ez még egy tavalyi build, mégis az NPC-kel való interakció megnyerő, és a hangulat már teljesen átjön.
1296806406

Deus Ex: Human Revolution Story trailer

Na, de ki az az Adam Jensen? Mindent megtudunk róla az Eidos Montreal által fejlesztett Deus Ex: Human Revolution előzetesét vizslatva. A nanotechnológia erősen foglalkoztatja a közeljövő társadalmát, hitvány testi adottságainkat efféle implantokkal tudjuk felturbózni, persze ennek nem mindenki örül.
1292520250

Csúszik a Deus Ex: Human Revolution

Hitvány emberi testünk implantokkal való felturbózására az előzetes tervektől eltérően még várnunk kell, hiszen a Square Enix ma sajnálattal közölte, hogy a Deus Ex 3 az eredeti 2011. márciusi megjelenési dátum helyett, csak a rákövetkezendő pénzügyi évben várható.
1290258038

Gameplay trailert kapott az új Deus Ex

Új trailer érkezett a Deus Ex-sorozat előzményeit feldolgozó Human Revolutionről. A közel kétperces videóban szép ízelítőt kapunk Adam Jensen néhány képességéből, emellett akcióból és izgalomból is lesz dögivel, elvégre a napszemüveges ügynök egy félhadsereget mészárol le (megint).
1286121600

25 percen át mozog az új Deus Ex

Az angol Eurogamer Expo keretein belül a szerencsések belevethették magukat a Deus Ex: Human Revolution egyes részeibe, s persze néhányan nem is hezitáltak mindezt rögzíteni. Nekik köszönhetően most 25 percig folyamatosan nézhetjük a legenda újjászületését.
1284816603

TGS 2010: Újabb Deus Ex kedvcsináló érkezett

A Deus Exet megálmodó Warren Spector ugyan most az Epic Mickey munkálataival foglalatoskodik, a sorozat előzményeit feldolgozó Human Revolution így is ígéretesnek tűnik. A TGS-en bemutatott trailer japánul már napok óta elérhető, mostanra érkezett meg angolul is.
1284295056

Deus Ex - nem butították le a konzolok miatt

Sokan még a mai napig úgy gondolják, hogy egy konzoljátéknak egyszerűbbnek, butábbnak kell lennie a PC-s verziónál, s erre még mindig sok példát látunk. A Deus Ex azonban nem ezen az ösvények jár, s egyáltalán nem lett volna más, ha csak PC-re készül.