Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

Deus Ex: Human Revolution - 25 perc játékmenet

Két több mint 12 perces, tömény gameplay felvételeket tartalmazó videó akadt a horgunkra, mely Sanghaj cyberpunk képét festi le előttünk 2027-ben. Bár ez még egy tavalyi build, mégis az NPC-kel való interakció megnyerő, és a hangulat már teljesen átjön.

Deus Ex: Human Revolution Story trailer

Na, de ki az az Adam Jensen? Mindent megtudunk róla az Eidos Montreal által fejlesztett Deus Ex: Human Revolution előzetesét vizslatva. A nanotechnológia erősen foglalkoztatja a közeljövő társadalmát, hitvány testi adottságainkat efféle implantokkal tudjuk felturbózni, persze ennek nem mindenki örül.

Csúszik a Deus Ex: Human Revolution

Hitvány emberi testünk implantokkal való felturbózására az előzetes tervektől eltérően még várnunk kell, hiszen a Square Enix ma sajnálattal közölte, hogy a Deus Ex 3 az eredeti 2011. márciusi megjelenési dátum helyett, csak a rákövetkezendő pénzügyi évben várható.

Gameplay trailert kapott az új Deus Ex

Új trailer érkezett a Deus Ex-sorozat előzményeit feldolgozó Human Revolutionről. A közel kétperces videóban szép ízelítőt kapunk Adam Jensen néhány képességéből, emellett akcióból és izgalomból is lesz dögivel, elvégre a napszemüveges ügynök egy félhadsereget mészárol le (megint).

25 percen át mozog az új Deus Ex

Az angol Eurogamer Expo keretein belül a szerencsések belevethették magukat a Deus Ex: Human Revolution egyes részeibe, s persze néhányan nem is hezitáltak mindezt rögzíteni. Nekik köszönhetően most 25 percig folyamatosan nézhetjük a legenda újjászületését.

TGS 2010: Újabb Deus Ex kedvcsináló érkezett

A Deus Exet megálmodó Warren Spector ugyan most az Epic Mickey munkálataival foglalatoskodik, a sorozat előzményeit feldolgozó Human Revolution így is ígéretesnek tűnik. A TGS-en bemutatott trailer japánul már napok óta elérhető, mostanra érkezett meg angolul is.

Deus Ex - nem butították le a konzolok miatt

Sokan még a mai napig úgy gondolják, hogy egy konzoljátéknak egyszerűbbnek, butábbnak kell lennie a PC-s verziónál, s erre még mindig sok példát látunk. A Deus Ex azonban nem ezen az ösvények jár, s egyáltalán nem lett volna más, ha csak PC-re készül.

Legalább 20 óra játékidővel jön a Deus Ex

Legalábbis ez a cél, persze a végső idő nagyban függ az adott játékostól is. A fejlesztők szerint mindenesetre legalább 20 óra kelleni fog az első végigjátszáshoz, ami manapság már egy több mint korrekt adagnyi élmény. Persze, hogy a végleges cucc milyen lesz, az majd kiderül a tesztünkből!

Deus Ex: Human Revolution - gameplay trailer

Ugyan az E3-on már láttunk egy kétes minőségű kézikamerás felvételt a Deus Ex 3-ből, melyben a játékmenet tényleges pillanataiba nyerhettünk betekintést, az Eidos most összevágott egy igencsak figyelemfelkeltő trailert a mozgásban lévő játékból.

Az esti nyolcaddöntő előtti galériafrissítés

Durván egy héttel az E3 után nem találtunk túl sok új képet, de egy kisebb csokorra valót azért össze tudtunk szedni, és szerencsére akadt horogra egy-két nagyobb cím is.