Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
1337000400

Újra nyereséges a Square Enix

A Square Enix taktikája, hogy ráerősít némileg a mobilos és közösségi játékokra, bejönni látszik. Ennek, és a Final Fantasy XIII-2-nek, valamint az új Deus Exnek köszönhetően újra nyereséges a vállalat, bár csak neccesen. Remélhetünk egy Deus Ex-folytatást valamikor?
1331193600

GDC 2012: Elnézést kértek az új Deus Ex miatt

Pontosabban csak a bossharcok miatt sajnálkoztak a fejlesztők, és maximálisan egyetértenek a kritikusok és a játékosok véleményével, miszerint eléggé gyengére sikerültek. Változtatni már nem tudnak rajta, de legközelebb jobban átgondolják majd a dolgokat - úgy legyen.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1325091900

A Gamekapocs legolvasottabb cikkei 2011-ben

Közeledik a 2011-es év vége, s mivel a hétvégén vélhetően mi is vállalhatatlanra isszuk magunkat, már most megkezdjük a szezonzáró összegzést. Első körben a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit vesszük sorra az idei esztendő terméséből, lássuk, melyik írásokat kattintottátok le a legtöbbször!
1321948800

Nextgen Hitman az új Square Enix stúdiónál?

Pörög a Square Enix, és hála az égnek, valami összefüggést vélünk felfedezni a jó minőségű játékok és az előbb említett pörgés között. Ennek örömére a cég Montrealban indít új stúdiót, a már létező fejlesztőcsapata mellett, így már két egész brigádjuk is lesz Kanadában.
1320483600

Square Enix: kevesebb eladás, több profit

Befutott a Square Enix első féléves pénzügyi jelentése, s a helyzet a korábbiakkal szemben most nem olyan vészes: habár összességében kevesebbet játékot adott el a kiadó, a profit még jelentősen nőtt az előző időszakhoz képest. Persze ez köszönhető a mobiloknak is.
1318690800

Megugrottak a 3DS eladásai Amerikában

Megérkeztek az NPD Group szeptemberi toplistái, az Egyesült Államokban a múlt hónapban még a Madden NFL sikere ellenére is csökkentek a szoftvereladások, és a konzolok értékesítései is visszaestek. A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg, persze az óriási árcsökkentés után ez nem meglepő.
1318345622

Mozgásban a Deus Ex: Human Revolution DLC-je

Még ebben a hónapban kiegészül az idei nyár legbiztosabb sikere, a Deus Ex: Human Revolution. A Missing Link névre keresztelt DLC-ben Jensen olyan titkos kalandjáról hull le a lepel, amikor hősünk több napra eltűnik a köztudatból. Fejlesztői kommentár segítségével tekintünk most bele a csomagba.
1317646800

Nagy jövőt szánnak a Deus Exnek

Legalábbis a kiadó Square Enix mindenképpen, csak erről a fejlesztő Eidos Montreal még nem tud semmit mondani. Egy biztos: a Deus Ex hatalmas siker volt, amit nyilvánvalóan nem lehet folytatás nélkül hagyni - legalábbis, ha a dolgok pénzügyi részét nézzük.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.