Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

Deus Ex: HR - The Missing Link DLC részletek

A nyár legütősebb játékának kétségkívül az új Deus Ex bizonyult, vitték is mint a cukrot az uborkaszezonba megcsömörlött vásárlók, így érthető a Square Enix azon húzása, hogy egy DLC-vel örvendezteti meg a rajongókat. A The Missing Link októberben érkezik - új infókkal és kedvcsinálókkal szolgálhatunk.

DLC-vel bővül a Deus Ex: Human Revolution

Októberben érkezik a Deus Ex: Human Revolution első DLC-je, a The Missing Link címet viselő kiegészítőben azt a három napot játszhatjuk végig, mikor Adam Jensen rejtélyes módon eltűnik. A csomag ára még nem ismert, de az biztos, hogy a rajongóknak érdemes lesz beruházniuk rá.

Deus Ex: HR - a szemkiborg színre lép

Az Eidos Montreal játéka már a spájzban van - nekünk is nagyon tetszett, ahogyan a kiadó marketingfilmjei is, melyhez ismét élőszereplős jeleneteket vettek fel. A dokumentumfilm bevezet bennünket az Eyeborgok életébe, ahol egy csóka új robotszemet kap, miután tinikorában egy shotgunnal bohóckodott.

Deus Ex: Human Revolution teszt

Te meddig mennél el, hogy megváltoztasd a jövődet? Belevágnál egy transzplantációba, amellyel soha nem látott képességeid lennének, de ezzel egy életre drogfüggővé válnál a gyógyszerektől? Az emberi szöveteket legyőzte a technológia, a porhüvelyek mit sem számítanak – de vajon milyen áron?

Megjelenés előtti trailert kapott az új Deus Ex

Pénteken érkezik meg hazánkba a Deus Ex legújabb része, a sorozat előzményeit elmesélő Human Revolution. A játék is megkapta a maga launch trailerét, a következő két percben egy kis elmélkedést, sok-sok in-game jelenetet és persze a kritikusok magasztalásait vehetitek szemügyre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Mennyiség tekintetében még mindig nem leszünk eleresztve játékmegjelenések terén, de ezúttal legalább számos nagy név kerül majd boltokba. A legnagyobb cím egyértelműen az új Deus Ex: Human Revolution, amelyben a sorozat előzményeire derül fény, miközben Adam Jensennel kalandozunk.

Miért arany és fekete az új Deus Ex?

Valószínűleg mindenkinek feltűnt az eddigi Deus Ex: Human Revolution anyagokat nézegetve, hogy a játék erősen két színre fókuszál: ezek a fekete és az arany. A készítők most elmondják, hogy valójában nem színvakok, direkt polarizálják a játékot ennyire az árnyalatokkal.

Deus Ex: Human Revolution - PC-n lesz a legszebb

Az ma már szinte természetes, hogy a legtöbb PC-s játék egyben multiplatform is. Ezzel párhuzamosan pedig a kiadók és fejlesztők szokásává vált, hogy bőszen hangoztatják: igyekeznek teljesen egyformára behangolni az egyes portokat. Nos, a Deus Ex esetében a készítők is egyértelművé tették, melyik lesz a legjobb.

Deus Ex: Human Revolution - mindent bele trailer

Megérkezett a sokadik előzetes, ami az augusztus végén boltokba kerülő Deus Ex: Human Revolutiont mutatja be. Az új anyag abszolút összegző jellegű - bár nem vennénk rá mérget, hogy ez volt az utolsó trailer -, keresztül-kasul bemutatja az egész játékot a sztoritól kezdve a játékmeneten át.

Deus Ex: Human Revolution - beszélgessünk!

A Deus Ex: Human Revolution nem kevés szerepjátékos elemmel rendelkezik majd, a küldetéseket több úton is megoldhatjuk, a megoldásokhoz, illetve a történet apróbb részleteihez szükséges információkat pedig a nemjátékos karakterektől gyűjthetjük be. Új fejlesztői napló következik.