Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1315661688

Kétmilliónál jár a Deus Ex: Human Revolution

Most már bizonyossá vált: nemcsak a kritikusok, a játékosok is szerették az új Deus Exet. A Square Enix bejelentése szerint debütálása óta kétmillió példányt szállítottak le a játékból az üzleteknek, pedig alig pár hete kapható a program, és Japánban például még meg sem jelent.
1315569647

Deus Ex: HR - The Missing Link DLC részletek

A nyár legütősebb játékának kétségkívül az új Deus Ex bizonyult, vitték is mint a cukrot az uborkaszezonba megcsömörlött vásárlók, így érthető a Square Enix azon húzása, hogy egy DLC-vel örvendezteti meg a rajongókat. A The Missing Link októberben érkezik - új infókkal és kedvcsinálókkal szolgálhatunk.
1315129451

DLC-vel bővül a Deus Ex: Human Revolution

Októberben érkezik a Deus Ex: Human Revolution első DLC-je, a The Missing Link címet viselő kiegészítőben azt a három napot játszhatjuk végig, mikor Adam Jensen rejtélyes módon eltűnik. A csomag ára még nem ismert, de az biztos, hogy a rajongóknak érdemes lesz beruházniuk rá.
1314464424

Deus Ex: HR - a szemkiborg színre lép

Az Eidos Montreal játéka már a spájzban van - nekünk is nagyon tetszett, ahogyan a kiadó marketingfilmjei is, melyhez ismét élőszereplős jeleneteket vettek fel. A dokumentumfilm bevezet bennünket az Eyeborgok életébe, ahol egy csóka új robotszemet kap, miután tinikorában egy shotgunnal bohóckodott.
1314448642

Deus Ex: Human Revolution teszt

Te meddig mennél el, hogy megváltoztasd a jövődet? Belevágnál egy transzplantációba, amellyel soha nem látott képességeid lennének, de ezzel egy életre drogfüggővé válnál a gyógyszerektől? Az emberi szöveteket legyőzte a technológia, a porhüvelyek mit sem számítanak – de vajon milyen áron?
1314111600

Megjelenés előtti trailert kapott az új Deus Ex

Pénteken érkezik meg hazánkba a Deus Ex legújabb része, a sorozat előzményeit elmesélő Human Revolution. A játék is megkapta a maga launch trailerét, a következő két percben egy kis elmélkedést, sok-sok in-game jelenetet és persze a kritikusok magasztalásait vehetitek szemügyre.
1314007200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Mennyiség tekintetében még mindig nem leszünk eleresztve játékmegjelenések terén, de ezúttal legalább számos nagy név kerül majd boltokba. A legnagyobb cím egyértelműen az új Deus Ex: Human Revolution, amelyben a sorozat előzményeire derül fény, miközben Adam Jensennel kalandozunk.
1313575200

Miért arany és fekete az új Deus Ex?

Valószínűleg mindenkinek feltűnt az eddigi Deus Ex: Human Revolution anyagokat nézegetve, hogy a játék erősen két színre fókuszál: ezek a fekete és az arany. A készítők most elmondják, hogy valójában nem színvakok, direkt polarizálják a játékot ennyire az árnyalatokkal.