Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
1309586411

Deus Ex - mi vár ránk 2027-ben?

Újabb kulisszák mögötti videóval jelentkezett az Eidos Montreal. A fejlesztők elmondása szerint hatalmas ugrás várható az előző játékok és a Human Revolution között, mi több a választási lehetőségeink előremutatóak lesznek és meghatározzák a jövő trendjeit is. Könnyedén elhisszük nekik.
1307616584

E3 2011: Hétperces Deus Ex bemutató

Még egyszer, utoljára a Deus Ex: Human Revolution is tiszteletét tette a kiállításon, s ennek okán az Eidos Montreal egy hétperces kis gameplay tobzódást dobott össze. Mindezt nem volt rest fejlesztői kommentárral megspékelni, hogy véletlenül se maradjunk le semmiről. Megéri megnézni!
1306939058

Kiszivárgott az új Deus Ex egy korai változata

Augusztusban jelenne meg hivatalosan a Deus Ex: Human Revolution, de bizonyos torrentoldalakon már most letölthető a játék egy korai, rövidített változata. A világért sem reklámoznánk a dolgot, de a hír kapcsán el kell ismerni: nem véletlenül tart ott a hardcore PC-s piac, ahol.
1306918813

E3 2011: Deus Ex: HR - Revenge trailer

Lassan elkezdenek szállingózni az első előzetesek azon sikervárományos játékokból, melyeket az E3-ra szánnak a kiadók. A Deus Ex: Human Revolution sokat akar fogni, reméljük, hogy a választékos játékmenet nem szenved csorbát, és nem hanyatlik üres hentelésbe, hiszen a kémkedés mindennél durvább.
1306339210

Deus Ex 3 - a gyűjtői kiadás részletei

Talán a régi Deus Ex-rajongók örömmel veszik majd, hogy a Human Revolution is kap egyedi prémium kiadást, minden földi jóval megspékelve. Mindenki másnak a durva ingame fegyverekért is érdemes lesz beruházni rá, nem beszélve arról, hogy a doboz is bitang jól néz ki.
1305720025

Deus Ex 3 - a robotkar megváltoztatja az életed

Nem, most nem arról beszélünk, hogy VV Szandika vagy bármely más celeb feltölteti ajkait, vagy felpumpálja melleit - csupán a Deus Ex: Human Revolution legújabb élőszereplős trailerében az utca embereit faggatják, hogy miként változtatta meg életüket az implantok használata. Milyen megható!
1304748008

Deus Ex: Human Revolution - PC-n sokkal jobb

A Square Enix végre felfedte, hogy milyen finomságokkal várják a PC-s játékosokat, ha be szeretnének ruházni az új Deus Exbe. Mint az látható is, nem sima átiratot kapunk, hiszen a fejlesztők odafigyeltek arra, hogy teljesen kihasználják a modern technológiai vívmányokat az erősebb hardveren.
1304440990

Ilyen gép kell az új Deus Ex alá

Bár a Deus Ex: Human Revolution konzolokra is meg fog jelenni, aki mégis inkább a számítógépes verziót preferálná, vessen egy pillantást a játék most kiadott rendszerkövetelményeire, hogy semmi esetre se érje meglepetés a kötelező telepítés után. Annyira nem vészes a gépigény.
1303997400

Deus Ex: Human Revolution - interjú a készítőkkel

Újabb videointerjú érkezett, ezúttal a Deus Ex: Human Revolution van terítéken. A Warren Spector által útnak indított sorozat új tagja ugyan előzmény lesz, azonban a játékmenetben visszaköszönnek majd a korábbi játékok sajátosságai, köztük a különféle implantátumok is.
1301295627

Deus Ex: Human Revolution - a szabad választás

Újabb trailerrel jelentkezett az Eidos a Deus Ex augusztus végén érkező harmadik részéből, mely a választásokkal teli játékmenetet prezentálja nekünk. Haladhatunk előre agresszíven harcolva, netán az árnyékokban lopakodva, és a környezethez alkalmazkodva is.