Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

E3 2011: Deus Ex: HR - Revenge trailer

Lassan elkezdenek szállingózni az első előzetesek azon sikervárományos játékokból, melyeket az E3-ra szánnak a kiadók. A Deus Ex: Human Revolution sokat akar fogni, reméljük, hogy a választékos játékmenet nem szenved csorbát, és nem hanyatlik üres hentelésbe, hiszen a kémkedés mindennél durvább.

Deus Ex 3 - a gyűjtői kiadás részletei

Talán a régi Deus Ex-rajongók örömmel veszik majd, hogy a Human Revolution is kap egyedi prémium kiadást, minden földi jóval megspékelve. Mindenki másnak a durva ingame fegyverekért is érdemes lesz beruházni rá, nem beszélve arról, hogy a doboz is bitang jól néz ki.

Deus Ex 3 - a robotkar megváltoztatja az életed

Nem, most nem arról beszélünk, hogy VV Szandika vagy bármely más celeb feltölteti ajkait, vagy felpumpálja melleit - csupán a Deus Ex: Human Revolution legújabb élőszereplős trailerében az utca embereit faggatják, hogy miként változtatta meg életüket az implantok használata. Milyen megható!

Deus Ex: Human Revolution - PC-n sokkal jobb

A Square Enix végre felfedte, hogy milyen finomságokkal várják a PC-s játékosokat, ha be szeretnének ruházni az új Deus Exbe. Mint az látható is, nem sima átiratot kapunk, hiszen a fejlesztők odafigyeltek arra, hogy teljesen kihasználják a modern technológiai vívmányokat az erősebb hardveren.

Ilyen gép kell az új Deus Ex alá

Bár a Deus Ex: Human Revolution konzolokra is meg fog jelenni, aki mégis inkább a számítógépes verziót preferálná, vessen egy pillantást a játék most kiadott rendszerkövetelményeire, hogy semmi esetre se érje meglepetés a kötelező telepítés után. Annyira nem vészes a gépigény.

Deus Ex: Human Revolution - interjú a készítőkkel

Újabb videointerjú érkezett, ezúttal a Deus Ex: Human Revolution van terítéken. A Warren Spector által útnak indított sorozat új tagja ugyan előzmény lesz, azonban a játékmenetben visszaköszönnek majd a korábbi játékok sajátosságai, köztük a különféle implantátumok is.

Deus Ex: Human Revolution - a szabad választás

Újabb trailerrel jelentkezett az Eidos a Deus Ex augusztus végén érkező harmadik részéből, mely a választásokkal teli játékmenetet prezentálja nekünk. Haladhatunk előre agresszíven harcolva, netán az árnyékokban lopakodva, és a környezethez alkalmazkodva is.

Deux Ex: Human Revolution - az első pálya

Rengeteg döntési lehetőség, szabad cselekvés, többféle megoldás egy helyzetre - csak néhány azok közül a kulcsszavak közül, amelyekkel az új Deus Ex kecsegtet. Vajon tényleg így lesz mindez? Nos, az új videóban az első pályát nézhetjük meg, miközben a fejlesztő hölgyemény kommentál.

Mozgásban a Deus Ex: Human Revolution

Alig ért véget az idei GDC, máris itt az új játékipari rendezvény, a PAX 2011, mely Bostonban került megrendezésre. Bár az Eidos Montreal bárminemű indok nélkül nemrégiben augusztusra csúsztatta az új Deus Ex megjelenését, jelen képsorok alapján már eléggé kiforrott az anyag.

Augusztus végén jön az új Deus Ex

Az Eidos Montreal bejelentette a Deus Ex: Human Revolution végleges megjelenési dátumát. A sorozat előzményeit feldolgozó epizód a nyár végén érkezik, s bár rengeteget fejlődött az első játékhoz képest, a fejlesztők szerint igyekeztek hűek maradni a Deus Ex szellemiségéhez.