Kane & Lynch 2 - koncentrálj a melóra

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 14.
  • Videó
Link másolása
Nem éppen bizalomgerjesztő tekintetek merednek egymásnak, mindenki a másik reakciójára kíváncsi. A feladat adott, kapd fel a fegyvert és fókuszálj a munkára.
Nem éppen bizalomgerjesztő tekintetek merednek egymásnak, mindenki a másik reakciójára kíváncsi. A feladat adott, kapd fel a fegyvert és fókuszálj a munkára. A Dog Days jelen mozgóképe mintha egyenesen a Szemtől szemben c. Robert De Niro-Al Pachino nevével fémjelzett akcióorgiából kerültek volna elő. A Kane & Lynch 2 multiplayer módusza, erőszakos, gátlástalan, élvhajhász. A cérnavékony szövetség bármikor felbomolhat, senkiben nem bízhatsz meg: hitvány fickók ezek, süt róluk, hogy ha nem figyelsz, hátba szúrnak lelkiismeret nélkül. Ok arra, hogy Te is szemrebbenés nélkül keresztbe tegyél nekik.

Idevágó infómorzsa még, hogy a játék egy héttel korábban érkezik a boltokba -ritka, de előfordul az ilyen- a szürkeimportból hozatott játékokkal a gyűjteményüket gyarapítók számára lehet érdekes a tengerentúli időpont: ez augusztus 17-e. Míg Európába augusztus 20-án, államalapító Szent István ünnepén érkezik. Át is vehetnénk, ha nem lennének ilyenkor zárva a boltok.

Az IO igazgatója, Niels Jörgensen szerint "a csapat keményen dolgozott a játékon, hogy a legjobb TPS...bla...bla...bla... Miért váratnánk az embereket tovább, amikor a fejlesztés már kész?"


6.
6.
Macifasz
#1: Még el se kezdték forgatni. De nem is baj...Willis ok Kane-nak, de Jamie Foxx mint Lynch? Ehhhh, még viccnek is rossz.:-/ És nem azért, mert nem jó színész, vagy mert fajgyűlölő lennék, de Lynch mint feka bad-ass.? Gratulálok annak, aki kitalálta. Ez olyan, mintha Batman vagy Superman lenne fekete.
5.
5.
bzsp
zsír lesz, kell az ilyen is :)
4.
4.
Hasler
remélem nem csapták össze ezt a faja gamet:D
3.
3.
SzajmonTemplar
Jó gém lesz, és a film is jónak igérkezik.

Várós nagyon. :-)
1.
1.
klemid
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...