Crysis 2 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a Crytek gondozásában. A Crysis 2 grafikailag még az első játékot is messze felülmúlja, ráadásul DLC-k is elérhetők hozzá.
1366817432

CryEngine 3 - techdemó a játékokon túl

Meglepő, de a CryEngine 3-at nem csupán a videojátékos vonatkozásban használják fel, hanem városi és ipari célú, valós idejű 3D-s szimulációhoz is. Az Enodo is a Crytek technológiájával promózza saját projektjeit.
1365861659

Crytek: a grafika a játék 60 százalékát teszi ki

Igenis, számít a látvány! Sőt mi több, a beleélést többségében a grafika befolyásolja, legalábbis a Crytek alapítója, Cevat Yerli szerint. Mit számít a játékmenet, ha a látvány nem áll meg a lábán? Ideje nyitott szemmel járnunk!
1357390839

Szakít az FPS-műfajjal a Crysis 4?

Habár a Crytek nem titkoltan mindig is trilógiaként tekintett a Crysis-sorozatra, de a producer szerint "határozottan" van még potenciál a szériában. Lehetséges, hogy nem FPS lesz a negyedik rész?
1352802047

Egy Crysist csinálna még a Crytek

Biztosan lesz még új Crysis-játék, ezt a Crytek is megerősítette, viszont nem hívják majd Crysis 4-nek, és arról sem határozott a csapat, hogy milyen üzleti modell mentén értékesítsék. Az előkészületek mindenesetre hamarosan elkezdődnek, a rajongók tapsolhatnak örömükben!
1352791221

HWSW: Az online játékok sincsenek biztonságban

Egy Szöulban tartott, multiplayer játékok biztonságával is foglalkozó konferencián hozott nyilvánosságra két sebezhetőséget a ReVuln. Az egyik hibát a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, a másikat pedig a több népszerű játék alapjául szolgáló CryEngine 3-ban találta a cég - írja a HWSW.
1344258601

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megtört a Diablo III egyeduralma, legalábbis minimálisan: a múlt héten már beelőzte őt a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, így a Blizzard remeke visszaszorult a második helyre. A dobogó harmadik fokát megint a DICE sajátotta ki, a bronzérmes a Battlefield 3.
1339137668

E3 2012: Még mindig meseszép a CryEngine 3

Temérdek látnivaló érkezett a CryEngine aktuális változatáról, ráadásul nem előre megrendezett trailert kapunk, hanem élőben, még a szerkesztőben csodálhatjuk meg a játékmotort. A játékfejlesztés iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást!
1338797234

A konzolok halálát jósolja a Crytek-főnök

Cevat Yerli szerint a következő konzolgeneráció lesz az utolsó, de, hogy a Crytek számára azután mit tartogat a jövő, abban még ő sem biztos. Vitára és Wii U-ra nem akarnak fejleszteni, ezen kívül pedig a mobilos és közösségi játékok térhódításában biztos csak.
1338381020

Crysis 2 - újra kapható a Steamen

Véget ért a Crytek tavalyi gyermekének ideiglenes Origin-exkluzivitása, tegnap óta újra kapható a Crysis 2: Maximum Edition a Valve disztribúciós rendszerén. Úgy látszik a maximális profit jegyében az EA mégis feladja begyöpösödött elveit és nem erőlteti folyton saját digitális áruházát.
1338364800

Terítéken a CryEngine 3 sérülésmodellje

A sérülésmodell kérdése rendre előkerül az autóversenyeknél, ma már nem is az a kérdés, hogy van-e, hanem az, hogy miként sikerült a fejlesztés ezen részét abszolválniuk a készítőknek. A CryEngine 3 mindennél realisztikusabb törésmodellt ígér, amit most videóval szemléltet a Crytek.