The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

TESO - jövő hónapban jön az első DLC

A következő hónapban vadonatúj kiegészítéssel bővül a The Elder Scrolls Online világa. A The Imperial City névre keresztelt csomag új dungeönöket, küldetéseket és kalandot ígér.

Brit toplista: még mindig Batman a nyerő

Botrányok ide vagy oda, a Batman: Arkham-trilógiát lezáró harmadik felvonás továbbra is letaszíthatatlan az Egyesült Királyság eladási listájának éléről. A dobogó másik két fokán is ismerős játékok foglalnak helyet.

Brit toplista: a Batman az év legjobbja eddig

Remekül rajtolt az Egyesült Királyságban a Batman: Arkham Knight, a brit toplista összeállítói szerint a játék "kényelmesen" nyomta le a The Witcher 3: Wild Hunt első heti eredményeit.

Brit toplista: az élre tört a LEGO Jurassic World

Úgy tűnik, a film körüli felhajtás a felszínen tudta tartani a legújabb LEGO-játékot, aminek még nőttek is az eladásai az előző héthez képest, így most ő vezet az Egyesült Királyságban.

Brit toplista: élen nyitott a konzolos TESO

A múlt héten kaptunk néhány új megjelenést, ezek pedig fel is rázták egy picit a brit játékeladási toplistát. A The Witcher 3: Wild Hunt három hét után lecsúszott a dobogó tetejéről, igaz, jó eséllyel csak ideiglenesen.

E3 2015: Íme, a The Elder Scrolls Online jövője

Egy hete jelent meg konzolokra a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, ám a Bethesda már most megmutatta, hogy a következő hónapokban milyen frissítések érkeznek az MMO-hoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben a legtöbb kiadó és fejlesztő már az E3-ra készülődik, néhány cégnek belefér még, hogy az expó előtti héten is elrajtoltassanak egy-egy új címet. Ezek a napok a Jurassic Worldről fognak szólni.

Ezt kell tudnod az új The Elder Scrolls Online-ról

A Bethesda minden eszközzel vissza akarja csábítani a rajongókat a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitedbe, ám most a laikusoknak is bemutatja egy videóban a havidíjmentes MMO-t.

The Elder Scrolls Online - holnaptól konzolos béta

Holnap kezdődik a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimeted első és utolsó konzolos bétatesztje. Csak azok kapnak lehetőséget a kipróbálásra, akik már leadták a jelentkezésüket - a meghívókat már elvileg kiküldték.

A bétázók a hétvégén újra kipróbálhatják a TESO-t

Ha anno részt vettél a The Elder Scrolls Online bétatesztelésében, akkor már megkaptad a hétvégére szóló meghívódat a postaládádba. Az érintettek négy napon át nyúzhatják ismét az MMO-t.