The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
1488035478

The Elder Scrolls Online - túl a nyolcmillión

Nagyon úgy néz ki, hogy remekül teljesített a The Elder Scrolls Online, a játék rendezője, Matt Firor ugyanis nemrég úgy nyilatkozott, hogy több mint 8,5 millió példányt sikerült eddig értékesíteni a játékból.
1487786400

The Elder Scrolls Online - túra Morrowindbe

Megérkezett az első gameplay előzetes a The Elder Scrolls Online: Morrowindhez, amely az MMORPG következő nagy kiegészítője lesz. Sok pénzt kérnek érte, cserébe rengeteg tartalom üti a markunkat.
1487577638

Hét játékon dolgozik a Bethesda Game Studios

A The Elder Scrolls- és a Fallout-sorozat készítője jelenleg hét projekten dolgozik. Kettőt már ismerünk közülük: az egyik a Fallout 4 VR-változata, a másik a Skyrim Switch-portja lesz, de öt másik cím is készül, köztük a következő nagy dobás.
1485932414

Morrowindbe megyünk a TESO új DLC-jével

A Bethesda bejelentette, hogy The Elder Scrolls Online játékosai Vvardenfell mágikus földjére látogatnak el a minden eddiginél nagyobb kiegészítőben. Bizony, jön Morrowind egy rakás új tennivalóval!
1479828603

TESO - holnap indul a nyílt hétvége Xbox One-on

A legutóbbi nyílt hétvégéről ugyan lemaradtak az Xbox One-osok, ám holnaptól öt napon át ők is kipróbálhatják a Bethesda MMORPG-jét. Ha van aktív Xbox Live Gold-előfizetésed, irány Tamriel világa!
1479232812

Kipróbálható a hétvégén a The Elder Scrolls Online

Már holnaptól kitárulnak a The Elder Scrolls Online szerverei PC-n és PlayStation 4-en, és egészen a hét végéig kötöttségek nélkül játszhatunk az MMO-val. Ha úgy döntesz, hogy megveszed a játékot, az eredményeidet is továbbviheted.
1476867626

Nagyot frissült a The Elder Scrolls Online

Megérkezett a The Elder Scrolls Online eddigi legnagyobb ingyenes frissítése, a One Tamriel. Végre minden zónát szintkorlátozás nélkül bejárhatunk a kezdetektől fogva, tetszőleges sorrendben, sőt már párbajozhatunk is a barátainkkal!
1473400800

The Elder Scrolls Online - natív 4K-val az új PS4-en

Szerdán hivatalosan is bemutatkozott a PlayStation 4 legújabb kiadása, a PS4 Pro, ami nagyobb teljesítményének köszönhetően már lehetőséget nyújt arra, hogy akár 4K-ban is élvezzük a játékokat. A The Elder Scrolls Online-t is peccselik.
1465801053

E3 2016: A The Elder Scrolls Online jövője

A Bethesda konferenciáján előkerült a The Elder Scrolls Online is. Ősszel egy nagyobb frissítés érkezik az MMO-hoz One Tamriel címmel, amely a játékos szintjéhez köthető mindent korlátozást eltöröl majd.
1453470304

The Elder Scrolls Online - jönnek a tolvajok

A Bethesda bejelentette, hogy hamarosan a Thieves Guildhez is csatlakozhatunk a karakterünkkel a The Elder Scrolls Online-ban. Az új DLC-ben új küldetéseket és egy plusz területet is kapunk.