The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

The Elder Scrolls Online - megyünk lopni

Az ígéreteknek megfelelően a Bethesda megmutatta a The Elder Scrolls Online jövőjét az idei QuakeConon. A korábban már emlegetett Justice rendszert mozgás közben is láthatjuk. Hamarosan kedvünkre bűnözhetünk.

The Elder Scrolls Online - mi jöhet még?

Az IGN leült picit beszélgetni a The Elder Scrolls Online kreatív direktorával, aki elmondta: nem garantálják, de remélik, hogy még idén megjelenhetnek a konzolos változatok, illetve a leginkább várt fícsörökről is ejtett pár szót.

Fél évet késik a konzolos The Elder Scrolls Online

A hivatalos honlapon feltűnt, de azóta törölt leírás szerint a The Elder Scrolls Online konzolos verziói mégsem rajtolnak el júniusban, csak fél évvel később lehet számítani a premierre.

The Elder Scrolls Online - jönnek a raidek

Hamarosan napvilágot lát az első nagyobb tartalmi bővítés a The Elder Scrolls Online-hoz. A Craglorn névre keresztelt frissítésben debütál az első Adventure Zone és a 12 fős raidek helyi megfelelői, a Trialok.

The Elder Scrolls Online - elindult a piactér

A The Elder Scrolls Online-ban nem találunk ingame aukciós házat, ha a játékosok vásárolni vagy eladni szeretnének, el kell látogatniuk az erre szakosodott fórumra, amit a hétvégén lőttek fel a Tesoelite munkatársai.

The Elder Scrolls Online teszt

A sorozat nem kerülhette el azt, ami mindig is ott motoszkált a rajongók fejében: a The Elder Scrolls egy MMO után kiált, az egyjátékos élményre kihegyezett részekhez hasonló minőségben. A TESO megérkezett, ám még érnie kell.

Brit toplista: második a The Elder Scrolls Online

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, amibe már a pénteken elrajtolt The Elder Scrolls Online teljesítményét is beleszámolták. Az MMORPG a második helyen rajtolt.

Itt a The Elder Scrolls Online launch trailere is

Megjelent a The Elder Scrolls Online, a délelőtti gigászi infografikát pedig egy még gigászibb launch trailer követi: a cinematic videó több mint öt perc hosszú, és epikus jelenetekből nem lesz hiány benne.

Megjelent a The Elder Scrolls Online

Bizony ám, végre boltokba került a The Elder Scrolls Online, az európai és amerikai megaszerverek elindultak, kitartóan állják a játékosok rohamát. A megjelenés apropóján a Bethesda egy remek infógrafikát állított össze.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hétfő, úgyhogy ideje szemrevételezni a következő napokban megjelenő játékokat is! A fő attrakció természetesen a The Elder Scrolls Online, de akad még egy-két érdekesség a listánkon...