The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

Nagyot frissült a The Elder Scrolls Online

Megérkezett a The Elder Scrolls Online eddigi legnagyobb ingyenes frissítése, a One Tamriel. Végre minden zónát szintkorlátozás nélkül bejárhatunk a kezdetektől fogva, tetszőleges sorrendben, sőt már párbajozhatunk is a barátainkkal!

The Elder Scrolls Online - natív 4K-val az új PS4-en

Szerdán hivatalosan is bemutatkozott a PlayStation 4 legújabb kiadása, a PS4 Pro, ami nagyobb teljesítményének köszönhetően már lehetőséget nyújt arra, hogy akár 4K-ban is élvezzük a játékokat. A The Elder Scrolls Online-t is peccselik.

E3 2016: A The Elder Scrolls Online jövője

A Bethesda konferenciáján előkerült a The Elder Scrolls Online is. Ősszel egy nagyobb frissítés érkezik az MMO-hoz One Tamriel címmel, amely a játékos szintjéhez köthető mindent korlátozást eltöröl majd.

The Elder Scrolls Online - jönnek a tolvajok

A Bethesda bejelentette, hogy hamarosan a Thieves Guildhez is csatlakozhatunk a karakterünkkel a The Elder Scrolls Online-ban. Az új DLC-ben új küldetéseket és egy plusz területet is kapunk.

Bezárt a TESO ügyfélszolgálati központja

A The Elder Scrolls Online írországi ügyfélszolgálati központja nemrégiben lehúzta a rolót, 300 dolgozónak mondtak fel így karácsony előtt. Vajon tényleg ennyire zsugorodik az MMO játékosbázisa?

A hétvégén kipróbálható Xbox One-on a TESO

Az Xbox Live Gold-előfizetők ingyen játszhatnak majd a The Elder Scrolls Online-nal a hétvégén, a PC-sek egy része is, ha szereznek addig kulcsot. Ne aggódj, mi segítünk!

Orsinium címen fut a TESO új kiegészítője

A Bethesda bejelentette a The Elder Scrolls Online következő DLC-jét, az Orsiniumot, amely több mint 20 órányi tartalommal bővíti ki a játékot. Már a cím is sejteti, hogy a kiegészítő az orkok földjén játszódik majd.

Brit toplista: megint a LEGO Jurassic World vezet

Rövid ideig uralkodott csak az Xbox One-exkluzív Rare Replay, a második hetén már alaposan visszaestek az eladásai, így át is adta másnak a brit játékeladási toplista aranyérmét.

Messze még egy új Elder Scrolls játék bejelentése

A Bethesda sosem arról volt híres, hogy évente jelenteti meg a legnagyobb sorozatainak a folytatásait. Pete Hines, a vállalat alelnöke most meg is erősítette, hogy sokat kell még várni a következő Elder Scrolls-ra.

Amerikában is az Arkham Knight vitte a prímet

Az NPD közzétette a júniusra vonatkozó amerikai eladási adatokat. A hardverek piacán ismét a PlayStation 4 győzedelmeskedett, a hónap legkelendőbb játékának pedig a Batman: Arkham Knight bizonyult.