The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

Itt az új The Elder Scrolls Online launch trailere

Ma szakított a havidíjjal a The Elder Scrolls Online, ami most már a Tamriel Unlimited alcímet viseli. Ennek örömére a Bethesda kiadta a launch trailert, amely szépen csokorba gyűjti az új és továbbfejlesztett funkciókat.

E3 2015: Idén a Bethesda is konferenciázik

Tessék jól megjegyezni: idén a Bethesda Softworks is tart E3-as sajtókonferenciát, sőt ez lesz neki az első ilyen, így joggal bízunk abban, hogy nagy durranásra készül a kiadó-fejlesztőcég.

Bővített traileren a The Elder Scrolls Online

Talán az elmúlt hét egyik legfontosabb híre, hogy márciustól eltörlik a The Elder Scrolls Online havidíjas előfizetési modelljét. A bejelentés kapcsán már kaptunk egy filmes előzetest, ám most megérkezett a hosszabb verzió.

Dobja a havidíjat a The Elder Scrolls Online

Két fontos bejelentés is érkezett az imént The Elder Scrolls Online-fronton: egyrészt bejelentették a játék konzolos verzióinak a megjelenési dátumát, illetve kiderült, hogy tényleg megszűnik az MMO havidíjas modellje.

Február végén jön a konzolos TESO?

A Microsoft Store szellőztette meg az Xbox One-os The Elder Scrolls Online napra pontos megjelenési dátumát. Lehetséges, hogy csak hiba történt, az adatlapon mindenesetre árcédulával együtt szerepel az MMO.

Free-to-play lesz a The Elder Scrolls Online?

Egyre több jel utal arra, hogy a Bethesda átalakítaná majd a The Elder Scrolls Online üzleti modelljét, és ejtené a havidíjat. Az új bizonyíték: jövő héttől az egyik ausztrál üzletláncnál nem árulják tovább a játékot.

2015-ben jön a konzolos The Elder Scrolls Online

A ZeniMax Media Online hivatalosan is megerősítette, hogy a The Elder Scrolls Online PlayStation 4-es és Xbox One-os verziója 2015-re csúszik. Noha a portok már játszhatóak, a munka csak lassan halad.

Leépítések a Zenimax Online-nál

Néhány dolgozójától megvált a Zenimax Online Studios, amely a Bethesda szerint logikus döntés egy hatalmas játék megjelenése után fél évvel. Az elbocsátások nem érintik a The Elder Scrolls Online jövőjét.

The Elder Scrolls Online hűségprogram indul

A ZeniMax Online Studios bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online hosszútávú támogatói jutalomban részesülnek majd. Az ajándék tartalmakhoz mindössze előfizetési időhöz kötött mérföldköveket kell majd elérnünk.

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!