The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.

The Elder Scrolls Online - ez év Skyrimről szól majd

Idén is folytatódik a The Elder Scrolls Online támogatása, a korábbi bejelentésnek megfelelően ezt az évet Skyrim vidékének szentelik majd a fejlesztők. Itt vannak az első részletek!

TGA 2019: The Elder Scrolls Online - irány Skyrim!

A The Elder Scrolls Online-rajongók sem maradtak újdonságok nélkül a The Game Awards műsora után; egy új cinematic kedvcsináló érkezett, illetve kiderült, hogy újból ellátogatunk Skyrim vidékére.

Egy hétig kipróbálható a The Elder Scrolls Online

Elindult a The Elder Scrolls Online Free Play Eventje, melynek keretei között november 13-ig szabadon és teljesen ingyenesen felfedezhetjük Tamriel vidékeit. Az új felhasználók még egy kis csomagnyi prémiumvalutát is kapnak.

E3 2019: Elsweyr lángokban áll

A Bethesda konferenciáján természetesen nem maradhatott el a The Elder Scrolls Online és a Legends sem. Mindkét cím Elsweyr távoli vidékére, a khajiit nép szülőhazájába vezet minket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.

The Elder Scrolls Online - jönnek a nekromanták

Júliusban érkezik az The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítője, az Elsweyr, amelyben egy vadiúj karakterosztály is szerepelni fog. A nekromanták igazi halottidézők - most őket nézhetjük meg élesben.

25 éves a The Elder Scrolls, ingyenes a Morrowind

Két és fél évtizede már, hogy a Bethesda piacra dobta a The Elder Scrolls: Arenát. Az évforduló alkalmából mi is beszállhatunk az ünneplésbe: csak ma ingyenesen megszerezhetjük a Morrowindet.

Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online: Elsweyr

A ZeniMax Online Studios elárulta, milyen újdonságok várnak idén a TESO rajongói számára. Június elején érkezik a legújabb expanzió Elsweyr címmel, amelyben a kahjiitok otthonába látogathatunk. Sárkányokból sem lesz hiány.

The Elder Scrolls Online - irány Murkmire lápvidéke!

Megjelent a The Elder Scrolls Online legújabb DLC-je, a Murkmire. A jókora frissítés Tamriel egyik legdélebbi csücskére vezet minket, ahol az argóniai hüllőemberek várják a kalandorokat több-kevesebb vendégszeretettel.