The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

The Elder Scrolls Online - mozog a Murkmire DLC

A Bethesda a hétvégén egy livestream keretében mutatta be a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítőjét, amely a Black Marshra, a gyíkemberek otthonába kalauzolja a játékosokat. Most egy órán át mozog a Murkmire DLC.

The Elder Scrolls Online - Wolfhunter DLC dátum

A QuakeCon keynote-ján végre lehullt a lepel a The Elder Scrolls Online következő DLC-jének megjelenési dátumáról. A Wolfhunter már a jövő héten élesedik PC-n, majd a hónap végén a konzolosok is megkapják.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: The Elder Scrolls Online - két új kiegészítő

Hiába jelent meg nemrég a Summerset, nem lazsálnak a The Elder Scrolls Online fejlesztői. Két új kiegészítőt is bejelentettek az MMORPG-hez a Bethesda E3-as sajtókonferenciáján.

E3 2018: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

A Microsoft után hétfő hajnalban a Bethesda folytatja a konferenciák sorát. Biztosan előkerül a Fallout 76, ahogy a Rage 2-ből is friss gameplayt ígértek, de sokan Prey-bejelentést is jósolnak. Mindezt élőben követheted nálunk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben kapkodjuk a fejünket az E3-at megelőző teaserrengetegben, ne feledkezzünk meg a következő napok játékmegjelenéseiről sem! Szerencsére kellemesen sűrű lesz a felhozatal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!

The Elder Scrolls Online - érkezik az új kiegészítő

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online következő bővítménye Summerset névre hallgat. Ezúttal a high-elfek otthonába látogatunk el, és az új zóna mellett friss képességek és csaták várnak ránk.

Tízmillió játékosnál jár a The Elder Scrolls Online

A Bethesda Game Studios bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online újabb mérföldkövet ért el: már 10 millióan játszanak az MMORPG-vel. Ennek örömére ingyenes hétvége vette kezdetét PC-n és PlayStation 4-en.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.