The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolják a kiadók a hónap utolsó hetét, több olyan játék is érkezik a napokban, amit feltétlenül érdemes a radaron tartani. Ellátogatunk az ókori Egyiptomba és a hatvanas évek nácikkal teli Amerikájába is.

The Elder Scrolls Online - kipróbálható az ESO Plus

A Zenimax bejelentette, hogy július 5-től öt napon át bárki élvezheti a The Elder Scrolls Online előfizetéses szolgáltatását. Az ESO Plus-tagok megkapják az összes DLC-t és számos más ingame tartalmat is.

Brit toplista: élen kezdett a Wipeout-kollekció

A sorozat történetében az új Wipeout-csomagnak sikerült először aranyérmet szerezni a brit játékeladási toplistán. Pedig volt verseny, elvégre a DiRT negyedik része és a The Elder Scrolls Online: Morrowind is a múlt héten debütált.

E3 2017: The Elder Scrolls Online - tízmillió játékos

Egyetlen hírrel vagyunk még adósak a Bethesda konferenciájáról, a kiadó-fejlesztőcég ugyanis a The Elder Scrolls Online kapcsán is helyzetjelentett. Az MMORPG már tízmillió játékosnál jár, jönnek is az újabb DLC-k!

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

Új freemium-játékon dolgozik a Bethesda

Egy álláshirdetés szerint vadonatúj, freemium-modellre épülő játékon dolgozik a Bethesda csapata. Reményeink szerint a hivatalos bejelentésre sem kell sokat várni, hiszen nyakunkon az E3.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Politikai cselszövések a TESO: Morrowindben

Vvardenfell nagy házai folyamatosan torzsalkodnak a háttérben, a játékosok beleszólhatnak a politikai játszmákba, és olykor az orgyilkosságok is elképzelhetőek a The Elder Scrolls Online új kiegészítőjében.

The Elder Scrolls Online: Morrowind - törpe romok

Új videósorozat indult a The Elder Scrolls Online: Morrowind kapcsán, melyben egy Morag Tong-orgyilkos, név szerint Naryu Virian mesél a játék világáról. Az első bemutatóban a törpe romokról láthatunk egy rövid ízelítőt.

TESO: Morrowind - vissza Vvardenfellbe

Kicsivel több, mint egy hónap múlva érkezik a The Elder Scrolls Online következő kiegészítője, melyben visszatérhetünk a legendás Vvardenfell szigetére. A táj ismerős lehet azok számára, akik már játszottak a 15 éves Morrowinddel.