The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

TESO: Morrowind - bemutatkoznak a wardenek

Júniusban érkezik a The Elder Scrolls Online legújabb fizetős kiegészítője, a Morrowind, amelyben egy új kaszt is helyet kap. A warden igazán sokoldalú osztály, harcolni és gyógyítani is tud, ráadásul egy harci medvét is megidézhet.

Ingyen játszható a héten a The Elder Scrolls Online

Mától kezdődően egészen jövő keddig ingyenesen játszható lesz a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited alapjáték. Ráadásul ha megtetszene a cím, akkor akciósan beszerezheted a teljes változatot, valamint a DLC-ket is.

TESO: Morrowind - ilyen lesz a Battlegrounds PvP

A június elején érkező Morrowind kiegészítővel egy vadiúj PvP-mód is élesedik a The Elder Scrolls Online-ban. A móka 4v4v4-es felállásra épül, jégvarázslatokkal keseríthetjük meg más játékosok életét a Vörös-hegy lankáin.

The Elder Scrolls Online - túl a nyolcmillión

Nagyon úgy néz ki, hogy remekül teljesített a The Elder Scrolls Online, a játék rendezője, Matt Firor ugyanis nemrég úgy nyilatkozott, hogy több mint 8,5 millió példányt sikerült eddig értékesíteni a játékból.

The Elder Scrolls Online - túra Morrowindbe

Megérkezett az első gameplay előzetes a The Elder Scrolls Online: Morrowindhez, amely az MMORPG következő nagy kiegészítője lesz. Sok pénzt kérnek érte, cserébe rengeteg tartalom üti a markunkat.

Hét játékon dolgozik a Bethesda Game Studios

A The Elder Scrolls- és a Fallout-sorozat készítője jelenleg hét projekten dolgozik. Kettőt már ismerünk közülük: az egyik a Fallout 4 VR-változata, a másik a Skyrim Switch-portja lesz, de öt másik cím is készül, köztük a következő nagy dobás.

Morrowindbe megyünk a TESO új DLC-jével

A Bethesda bejelentette, hogy The Elder Scrolls Online játékosai Vvardenfell mágikus földjére látogatnak el a minden eddiginél nagyobb kiegészítőben. Bizony, jön Morrowind egy rakás új tennivalóval!

TESO - holnap indul a nyílt hétvége Xbox One-on

A legutóbbi nyílt hétvégéről ugyan lemaradtak az Xbox One-osok, ám holnaptól öt napon át ők is kipróbálhatják a Bethesda MMORPG-jét. Ha van aktív Xbox Live Gold-előfizetésed, irány Tamriel világa!

Kipróbálható a hétvégén a The Elder Scrolls Online

Már holnaptól kitárulnak a The Elder Scrolls Online szerverei PC-n és PlayStation 4-en, és egészen a hét végéig kötöttségek nélkül játszhatunk az MMO-val. Ha úgy döntesz, hogy megveszed a játékot, az eredményeidet is továbbviheted.