Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Típus: FPS

Aliens: Colonial Marines - seggberúgós előzetes

Ideje kicsit tombolnia a tesztoszteronnak! Az Aliens: Colonial Marines legújabb előzetese - a nyolcvanas évek vérbeli akciófilmjeinek szellemében - dúskál a keménykedős dumákban és az ádáz vérontásban.

Befutott az Aliens: Colonial Marines gépigénye

Csupán egy hónap van hátra az Aliens: Colonial Marines megjelenéséig, így már időszerű volt a hivatalos rendszerkövetelmények felfedése. A Gearbox kitért a minimum és az ajánlott specifikációkra is.

Sztoritraileren az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox Software FPS-e a látszólag elhagyatott U.S.S. Sulaco fedélzetén veszi kezdetét, amely a LV-426 bolygó körül kering. Túl nagy a csend ahhoz, hogy biztonságban érezzük magunkat.

Aliens: Colonial Marines - gameplay-dömping

A külföldi magazinok már rátették a kezüket az Aliens: Colonial Marines előzetes verziójára, s szerencsére nem feledkeztek el a videórögzítésről. Szemezgetünk a kampányból, az Extermination és az Escape módokból.

Aliens: Colonial Marines - a tervektől a kész műig

A Gearbox Software egy rövid, de annál érdekesebb előzetessel lepett meg minket az Aliens: Colonial Marinesből. Láthatjuk, hogy a koncepciós rajzokon megálmodott tervek milyen formában köszönnek vissza a játékban.

Új trailer jött az Aliens: Colonial Marinesből

A GameSpot exkluzív előzetesre tette rá a mancsát az Aliens: Colonial Marinesből, a kétperces kedvcsináló a játék beszédes nevű Survivor módját mutatja be. A feladat egyszerű: Marine-ként túl kell élned, idegenként pedig csak gyilkolás a teendőd; az Aliens világában erre vagyunk hivatottak.

Két új screenshot az Aliens: Colonial Marinesből

Mostanában nagy a csend az Aliens: Colonial Marines körül, a Gearboxnak nem nagyon akaródzik új információmorzsákkal elhalmozni bennünket a nyári dömping után. A New York-i Comic-Conról is csak két árva kép érkezett, ami persze több, mint a semmi. Szemezgessetek!

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.

Aliens: Colonial Marines - trailer az előrendelőknek

A Gearbox újabb kedvcsinálóval kedveskedett azok számára, akik biztosra akarnak menni, és jó előre meg szeretnék rendelni az Aliens: Colonial Marinest. Nekik négy exkluzív karakter lesz a jutalmuk, mindannyian A bolygó neve: Halálból ismerősek. A filmek rajongói előnyben.