Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Típus: FPS

Bajba került az Aliens: Colonial Marines is?

Egyre több a rossz hír az Aliens-játékok körül: más forrásból is megerősítették az RPG fejlesztésének szüneteltetését, most pedig a Colonial Marines is bajba kerülhet.

Mégsem készül el az Aliens-szerepjáték?

Anno az Aliens: Colonial Mariens bemutatásával párhuzamosan leplezték le az Aliens-filmek alapján készülő szerepjátékot, melyet az Obsidian fejlesztett volna.

Április környékén érkezik az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox által fejlesztett játékot a Sega fogja kiadni, aki ma bejelentette, hogy április és július között számíthatunk az Aliens: Colonial Marines megjelenésére.

Aliens: Colonial Marines - Left 4 Dead utóérzés

A C&VG munkatársainak lehetősége nyílt kipróbálni az Aliens: Colonial Marines előzetes verzióját: beszámolójuk szerint a játék sokban hasonlít a Left 4 Deadre.

Törölték az Aliens: Colonial Marinest? Nem.

A pletykák szerint a Gearbox közel 30 embert bocsátott el a napokban, a Sega pedig úgy döntött, hogy nem támogatja tovább az Aliens: Colonial Marines fejlesztését.

Itt az első Aliens: Colonial Marines teaser trailer

A Gearbox partyn jelenlévők nem csak a Hells Highwaynek örülhettek, a fejlesztők ugyanis bemutatták az első Aliens:Colonial Marines teaser trailert!

Aliens: Colonial Marines - az első bepillantás

Jace Hall idei utolsó showjában is követi a régi hagyományt, és rövid betekintést nyújt nekünk egy újabb játékba, ezúttal az Aliens: Colonial Marinesbe.

Aliens: Colonial Marines rajzok

A Gearbox legújabb alkotásában szembeszállhatunk a vadul az életünkre törő Alienekkel, akik megtesznek mindent azért, hogy alulról szagoljuk az ibolyát.

Aliens: Colonial Marines infók és képek

Év végén érkezik a Gearbox által készülő Alien játék, amely az Aliens: Colonial Marines nevet viseli. Két kép és néhány infó érkezett a játékkal kapcsolatban.

Aliens: Colonial Marines - jó minőségű képek

A Gearbox és a SEGA közös Aliens játékából láttunk már mini teaser képeket, scannelt csúnyaságokat, most viszont itt vannak az első jó minőségű screenek!