Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Típus: FPS

Becsődölt az Aliens: Colonia Marines fejlesztője

Mármint nem a Gearbox, hanem a TimeGate Studios. A csődeljárás dokumentumai szerint a csapat az Epic Gamesnek, korábbi kiadójának, a SouthPeaknek, sőt még a helyi pizzériának is tartozik.

Perlik a Segát az Aliens: Colonial Marines miatt

És természetesen a Gearboxot is. A vád szerint a Colonial Marines készítői megtévesztették a játékosokat a program előzetes demóival, miközben nyilvánvalóan tudták, hogy a játék nem néz ki olyan jól, mint a demókon.

Aliens: Colonial Marines - törölték a Wii U-verziót

A Sega hivatalosan is megerősítette, hogy leállították az Aliens: Colonial Marines Wii U-s változatának fejlesztését. A döntés az eredeti kiadások fogadtatása fényében aligha meglepő.

Ismét csúszik a Wii U-s Aliens: Colonial Marines

Az eredetileg márciusra datált megjelenést már elfelejthetjük, ám mindeddig egyetlen hivatalos közleményt sem adott ki a Sega a halasztást illetően. Csak egy félmondatra futotta, ami nem sok jóval kecsegtet.

Megtévesztőek voltak az Aliens: CM trailerei

Az Aliens: Colonial Marines kiadója, a Sega elismerte, hogy megtévesztőek voltak a játék előzetes videói. A brit reklámhatóság nyomására visszamenőlegesen minden kiadott traileren helyreigazítást közölnek.

Aliens: Colonial Marines - számít a patch?

A VideoGamer-féle videó, ami az Aliens: Colonial Marines felturbózott demóját és a kész játékot hasonlította össze, zajos sikert aratott, most pedig itt a folytatás: a patch utáni változások is górcső alá kerültek.

4 gigás patch érkezett a PC-s Colonial Marineshez

Hatalmas javítás érkezett az Aliens: Colonial Marines számítógépes változatához, ebben olyan változtatások is vannak már, amiket a konzolos verziók még nem kaptak meg. A patch a Steamen keresztül érhető el.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Februárban a Dead Space 3 győzött Amerikában

Az amerikai játékpiac februárja borzasztó volt, hiába jelent meg viszonylag sok új cím a hónapban. A Dead Space 3 és a Crysis 3 is az élbolyban végzett, önmagában viszont ez még nem jelent semmit.

Leépítések az Aliens: Colonial Marines fejlesztőinél

Az FPS munkálataiban közreműködő TimeGate Studios vezetősége mintegy 25 dolgozót tett lapátra az elmúlt időszakban. Állítólag egy kútba esett megbízás vezetett munkaerő-felesleghez.