Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Típus: FPS

Aliens: Colonial Marines

„Hát ez remek. Megütöttük a főnyereményt. Most mi a francot csinálunk? Akkora szarban vagyunk, hogy az nem is igaz.” - Hudson közlegény a Bolygó Neve Halálban pontosan ezekkel a szavakkal illette helyzetüket, miután lezuhant az űrkomp, a Ripley vezette tengerészgyalogos csapat pedig ott ragadt az LV426-on. Együtt éreztünk vele, nem lehetett egy kellemes program az Alienek lakta bolygón kirándulni, mindazonáltal nem lett volna szabad pánikba esni sem.

GDC 2008: Friss Aliens: Colonial Marines részletek

A SEGA tegnap végre friss részleteket közölt a Gearbox által fejlesztett új Aliens FPS-ből, a PC-re, PS3-ra és X360-ra igyekvő Colonial Marines-ből.

GDC 2008: A második screenshot felhozatal

Újabb adag screenshotot van szerencsénk prezentálni, a GDC alatti második galériafrissítésünk is tele van nagyszerű és híres címekkel.

GDC 2008: Premier képek az új Aliens FPS-ből

Három miniatűr teaser kép és egy logo jelent ma meg a Gearbox és a SEGA közös, Alien univerzumban játszódó új FPS-éből, a Colonial Marines-ből.

Aliens premier a következő GameInformer-ben

Már régóta tudjuk, hogy a SEGA és a Gearbox jóvoltából visszatér Ripley, nyomában a gyilkos idegenekkel, de eddig semmi infót nem kaptunk a játékról.

TR8, Hitman 5, GRAW3, KotOR3 és még sok más!

Az Xbox World magazin összeállításában premieres a Tomb Raider 8, a Hitman 5, a The Elder Scrolls MMORPG, a Star Wars FPS, a GRAW3, az Alien, és a KoTOR3.

Alien FPS - Hivatalosan is megerősítve

A SEGA a mai napon felfedte titkát az újonnan készülő Alien FPS-ről. A játékot valóban a Gearbox Software fogja fejleszteni.

Alien-játékok a Gearboxtól és az Obsidiantól?

Egyre valószínűbb, hogy a Sega két újonnan bejelentett Alien-címe egy RPG és egy FPS lesz: mindezt bizonyítja, hogy a játékokat a kategóriák egy-egy profi csapata készíti.

Újabb játék készül az Alien filmek alapján

A 20th Century Fox megbízásából a SEGA készíti a Sigourney Weaver nevével fémjelzett Alien filmek legújabb játékváltozatát. A cuccot PC-re és nextgen konzolokra írják.