Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Típus: FPS

Tovább dagad az Aliens: Colonial Marines-botrány

Egy magát Sega-munkatársnak mondó blogger szerint a Gearbox azért húzta-halasztotta az Aliens: Colonial Marines fejlesztését, hogy így sikkasszon pénzt a kiadótól a saját projektjeihez.

Aliens: Colonial Marines - a brit toplista élén

Remekül rajtolt a brit toplistán az Aliens: Colonial Marines, a Gearbox sokat kritizált FPS-e az év eddigi legjobb nyitányát produkálta a szigetországban. Azért érdemes lesz megvárni a jövő heti eredményeket.

Aliens: Colonial Marines - kicsinosított demó

A nemzetközi sajtó alaposan szétkapta az Aliens: Colonial Marinest, a fejlesztés körül botrányokról is sorra túrja elő az információkat. Most egy összehasonlító videó érkezett, ami a játékot és a nála jóval szebb demót mutatja be.

Aliens: Colonial Marines - a Sega tagadja a vádakat

Ahogy arról beszámoltunk, tegnap felreppent az a feltételezés, miszerint az Aliens: Colonial Marines egyjátékos kampányát nem a Gearbox készítette, hanem a TimeGate Studios. A Sega szerint szó sincs erről.

Nem a Gearbox csinálta az Aliens: CM kampányát?

Az ugyan eddig is világos volt, hogy az Aliens: Colonial Marines több stúdió munkája, úgy hírlik viszont, hogy konkrétan a teljes single player mód elkészítése a TimeGate Studiosra hárult.

Aliens: Colonial Marines teszt

Tizennégy hét telt el a segélyhívás óta. A Sulaco lakatlan roncsként sodródik a jéghideg világűrben, egy mentőhajó érkezik a helyszínre, túlélők nincsenek, többnyire éjszaka támadnak, többnyire.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyetlen fontosabb megjelenés jutott erre a hétre, de azzal feltétlenül érdemes lesz foglalkozni: öt év kellett a befejezéséhez, de végre elkészült, és holnap boltokba kerül az Aliens: Colonial Marines.

Aliens: Colonial Marines - bővített trailer

Mindössze négy nap van hátra az Aliens: Colonial Marines megjelenéséig, így felgyorsultak események a kedvcsinálókat tekintve. Ezúttal a korábban már látott Contact előzetes bővített változatával van dolgunk.

Aliens: Colonial Marines - rovarirtás a DLC-ben

Úgy hírlik, márciusban jelenhet meg az Aliens: Colonial Marines első letölthető tartalma, ami ráadásul a már jól bevált hordamóddal bővítheti ki a játék multiplayer módját. Bug Hunt lesz a neve.

Multiplayer traileren az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox Software nem csupán egyszerű futkározós multival szeretné felvértezni az Aliens: Colonial Marinest, hanem teret enged a taktikázásnak is. Emberek és xenomorfok egymás ellen - nézzük meg közelebbről! (Frissítve!)