Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Típus: FPS

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.

2011-ben sem lesz Aliens: Colonial Marines?

Tegnap érdekes és egyben elkeserítő pletykák kaptak szárnyra a 2006 óta készülő Aliens: Colonial Marinesszel kapcsolatban. Az EGM a Gearbox Studió fejesével, Randy Pitchforddal készült interjújából kiderült, hogy újabb egy évet kell várnunk a játékra. Randy azóta viszont pontosított.

Giger is dolgozik az új 3D-s Alien filmen

Rég volt már cooltúrás hírünk, de itt az alkalom a pótlásra: Ridley Scott mellett még egy eredeti alkotó visszatér az új Alien előzményfilmhez, mégpedig az idegen eredeti megálmodója, a neves H.R. Giger. Mi pedig egyre bizakodóbbak leszünk, hiszen úgy néz ki, hogy még ennyi idő után is korrekt film készülhet Alien névvel.

Számos bejelentésre készül a Sega

A Sega értékesítési és marketingigazgatója szerint számos bejelentéssel örvendeztetik majd meg a rajongókat a közeljövőben: végre viszontláthatjuk az Aliens: Coloniel Marinest, bemutatásra kerülhet a Bayonetta készítőinek új játéka, és kapunk 2-3 új Sonicot is, tudjátok, csak a rend kedvéért.

Aliens: Colonial Marines - túl hamar jelentették be

Aggodalomra semmi ok, a Gearbox meg fogja csinálni az Aliens: Colonial Marinest, hiába hallani innen-onnan, hogy kudarcba fulladtak az FPS munkálatai. A csapat fejese szerint csak ott rontották el, hogy a nagy izgalomtól felindulva túlságosan hamar leplezték le a játékot.

Mégis elkészülhet az Aliens: Colonial Marines

Tavaly ilyenkor még arról híreztünk, hogy a SEGA legállítja az Aliens: Colonial Marines fejlesztéseit, most azonban úgy tűnik, mégis elkészülhet a játék. Örök hálánk érte!

Aliens vs. Predator - sok múlik rajta

Ha jól szerepel az új Aliens vs. Predator - márpedig a Sega szerint jól fog -, akkor könnyen lehet, hogy még sokat kell várnunk a Colonial Marines-re.

Írót találtak az ötödik Alien mozihoz

Mióta kiderült, hogy mégis lesz Alien 5, azóta várjuk, vajon ki lesz az, aki egy remek sztorival előállva megérdemli majd a forgatókönyvírói széket. Most lehull a lepel.

Magyar irányítás alatt a Predatorok

A Predator-széria kezdetét annak idején Arnold Schwarzeneggerrel a főszerepben láthattuk először a mozikban - azóta a ragadózok becsülete erősen megkopott.

Most már biztos: nem lesz Aliens RPG

Most már biztosnak látszik a hír, miszerint leállították az Aliens-filmek alapján készülő szerepjáték munkálatait - a megerősítést az egyik fejlesztő életrajzából kaptuk.