Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
1307473260

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.
1306950049

E3 2011: Aliens: Colonial Marines dátum, trailer

A Colonial Marines is egyike a játékipar azon terméseinek, amelyek időről-időre előkerülnek, ám sosem tudjuk biztosan, hogy éppen mi történik velük. A Gearbox azonban a Duke Nukem: Forever befejezésével végre előbújik a sötét irodából, s elmondja nekünk, amit hallani szeretnénk.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1294769705

2011-ben sem lesz Aliens: Colonial Marines?

Tegnap érdekes és egyben elkeserítő pletykák kaptak szárnyra a 2006 óta készülő Aliens: Colonial Marinesszel kapcsolatban. Az EGM a Gearbox Studió fejesével, Randy Pitchforddal készült interjújából kiderült, hogy újabb egy évet kell várnunk a játékra. Randy azóta viszont pontosított.
1292860800

Giger is dolgozik az új 3D-s Alien filmen

Rég volt már cooltúrás hírünk, de itt az alkalom a pótlásra: Ridley Scott mellett még egy eredeti alkotó visszatér az új Alien előzményfilmhez, mégpedig az idegen eredeti megálmodója, a neves H.R. Giger. Mi pedig egyre bizakodóbbak leszünk, hiszen úgy néz ki, hogy még ennyi idő után is korrekt film készülhet Alien névvel.
1292338838

Számos bejelentésre készül a Sega

A Sega értékesítési és marketingigazgatója szerint számos bejelentéssel örvendeztetik majd meg a rajongókat a közeljövőben: végre viszontláthatjuk az Aliens: Coloniel Marinest, bemutatásra kerülhet a Bayonetta készítőinek új játéka, és kapunk 2-3 új Sonicot is, tudjátok, csak a rend kedvéért.
1286961530

Aliens: Colonial Marines - túl hamar jelentették be

Aggodalomra semmi ok, a Gearbox meg fogja csinálni az Aliens: Colonial Marinest, hiába hallani innen-onnan, hogy kudarcba fulladtak az FPS munkálatai. A csapat fejese szerint csak ott rontották el, hogy a nagy izgalomtól felindulva túlságosan hamar leplezték le a játékot.
1267359780

Mégis elkészülhet az Aliens: Colonial Marines

Tavaly ilyenkor még arról híreztünk, hogy a SEGA legállítja az Aliens: Colonial Marines fejlesztéseit, most azonban úgy tűnik, mégis elkészülhet a játék. Örök hálánk érte!
1251195660

Aliens vs. Predator - sok múlik rajta

Ha jól szerepel az új Aliens vs. Predator - márpedig a Sega szerint jól fog -, akkor könnyen lehet, hogy még sokat kell várnunk a Colonial Marines-re.
1249393260

Írót találtak az ötödik Alien mozihoz

Mióta kiderült, hogy mégis lesz Alien 5, azóta várjuk, vajon ki lesz az, aki egy remek sztorival előállva megérdemli majd a forgatókönyvírói széket. Most lehull a lepel.