Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Típus: FPS

Aliens: Colonial Marines - brutális 12 perc

Lássuk, min nedvesedtek be az idei E3-ra látogató Aliens-rajongók. A Gearbox most tökéletes minőségben osztotta meg a nagyközönséggel a kiállításon bemutatott 12 perces demót, amitől odáig vagyunk, meg vissza. Erős kezdéssel nyitjuk a hétvégét, ideje elsötétíteni!

Új trailerrel tért vissza az Aliens: Colonial Marines

Most, hogy a Gearbox letudta a Duke Nukem Foreverrel kapcsolatos kötelező köröket, végre teljes mellszélességgel az Aliens: Colonial Marinesre koncentrálhat. A minap új trailert kaptunk a játékról, vessétek rá magatokat azonnal, mert nagyon hangulatos darab.

Rebootolják a Duke Nukemet?

Új pletykák kaptak szárnyra a Duke Nukem frencsájz következő darabjáról. Bár szóbeszédnek túl erős, még nem beszélhetünk hivatalos megerősítésről. Most, hogy az Aliens: Colonial Marines fejlesztése a végéhez közeledik, a Gearbox állítólag a Duke Nukem rebootolását tűzte ki célul.

Korán jelentették be az Aliens: Colonial Marinest

Randy Pitchford a hivatalos PlayStation Magazine-nak bevallotta, hogy túl korán jelentették be az Aliens: Colonial Marinest, szinte még alig száradt meg a festék a szerződésen. Ez után pedig a játékosoknak igen sokat kellett várniuk az újabb infókra, ami nem tett jót a csapat megítélésének.

Colonial Marines - Unreal és Wii U, két jóbarát

A legtöbb cég azonnal kihasználta, hogy a Nintendo végre egy olyan platformot készül piacra dobni, ami legalább nagyjából egy szinten van a többi piacon lévő konzollal - legalábbis hardveresen. Így sok, már eleve készülő játéknak jelentik be a Wii U-s verzióját is, erről beszélt most a Gearbox.

Colonial Marines - mindenki ezt a játékot akarta

Sokak szerint az Aliens volt a legjobb rész a sorozatban, s még többen gondolják úgy, hogy ez főként a rendező, James Cameron érdeme. A Gearbox szerint a Colonial Marines lesz az a játék, amit mindenki akar az Aliens megtekintése óta, de eddig senkinek nem állt módjában elkészíteni.

E3 2011: Hideglelős Aliens: Colonial Marines képek

Vérbeli hangulat süt a legfrissebb Aliens: Colonial Marines képekből, elképzelhető, hogy végre tisztességes játékadaptációt kapunk az univerzum alapján? A xenomorphok megszállták a bázist, egy nyamvadt katona kevés lenne a sikerhez. A Gearbox tudja, mire van még szükség.

E3 2011: Hardcore címekkel erősít a Wii U

A Nintendo Wii az alkalmi játékosok paradicsoma volt, s ahogy a 3DS-en viszonylag sok hardcore játék jelent meg a DS után, úgy a Wii U-n is számos fanatikusoknak szánt cím mutatkozik be. A Nintendo mottója az, hogy minden játékost ki kell szolgálni - nem számít, hogy ki, milyen táborba tartozik.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.

E3 2011: Aliens: Colonial Marines dátum, trailer

A Colonial Marines is egyike a játékipar azon terméseinek, amelyek időről-időre előkerülnek, ám sosem tudjuk biztosan, hogy éppen mi történik velük. A Gearbox azonban a Duke Nukem: Forever befejezésével végre előbújik a sötét irodából, s elmondja nekünk, amit hallani szeretnénk.