Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Típus: FPS

Aliens: Colonial Marines - éhes xenomorfok

Éhes idegen tengerészgyalogossal álmodik - legalábbis a frissen napvilágot látott Aliens: Colonial Marines-screenshotokon. S valóban: a látnivalókról süt a nagybetűs hangulat. Ha hihetünk a Gearbox Software ígéretének, a játék hűen követi az első két mozifilm hangulatát.

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.

Aliens: Colonial Marines - lesznek női karakterek

Talán emlékeztek még, hogy mekkora balhét rendeztek nemrégiben a feministák azért, mert az Aliens: Colonial Marines multiplayere nem tartalmaz női karaktereket. Aggodalmaik alaptalannak bizonyultak: a Gearbox lerántotta a leplet a szereplőkről, s bizony van köztük vaginával és petefészekkel rendelkező egyed.

Aliens: Colonial Marines - ilyen az Escape mód

Az Aliens: Colonial Marines egy új multiplayer módjáról hullott le lepel a minap, az Escape kísértetiesen hasonlít a Crysis 3 Hunter játékfajtájára. A cél, hogy a derék marine-jaink épségben érjék el a menekülési pontot, amit természetesen a szintén játékosok által irányított xenomorfok próbálnak majd nehezíteni.

Aliens: Colonial Marines - idegenek vs. emberek

Randy Pitchford majdnem becsinál a gyönyörűségtől, amikor arról beszél, milyen király dolog is az, amikor az alien nyáladzó pofával harapja le az arcunkat. A legújabb videóban a Gearbox munkatársai beszélnek egy kicsit az Aliens: Colonial Marines-ről. Xenomorphok vs. tengerészgyalogosok.

Fejlesztői naplón az Aliens: Colonial Marines

Hónapok kérdése, és tényleg a kezeink között tarthatjuk az Aliens: Colonial Marines dobozát. A munkálatok végre sínen vannak, ha minden jól megy, további csúszásokkal sem kell számolnunk - erre ékes bizonyíték az a fejlesztői naplósorozat, amit a Gearbox a minap indított el a játék promózására.

Feministák az Aliens: Colonial Marines ellen

Szerencsére nem arról van szó, hogy a feministák pucéran tüntettek a Gearbox székháza előtt, miszerint az Aliens: Colonial Marines hátrányosan mutatja be az Alien-királynőt. A női rajongók azt nehezményezik, hogy nincs lány karakter a játék multiplayer módjában. Már petíció is született.

Búcsút int Európának a Sega

Nem megy túl jól manapság a Segának, a spórolás pedig ott kezdődik, hogy minden irodát bezárunk, amire nincs égető szükség. A kiadó bejelentette, hogy az Egyesült Királyságbeli képviseleten kívül a teljes európai részlegét leépíti, a terjesztést ezután külsős cégekre bízza.

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.

E3 2012: Akcióban az Aliens: Colonial Marines

Lehetséges, hogy az utolsó nap lesz a legdurvább az E3-on? Az IGN jóvoltából csaknem kilencperces Aliens: Colonial Marines felvétel futott be, mely egy eddig soha nem látott jelenetet tartalmaz a játékból. A xenomorfok minden sarok mögül előugorhatnak, csak a fegyverünkre számíthatunk.