Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347552002

Aliens: Colonial Marines - trailer az előrendelőknek

A Gearbox újabb kedvcsinálóval kedveskedett azok számára, akik biztosra akarnak menni, és jó előre meg szeretnék rendelni az Aliens: Colonial Marinest. Nekik négy exkluzív karakter lesz a jutalmuk, mindannyian A bolygó neve: Halálból ismerősek. A filmek rajongói előnyben.
1347204970

Aliens: Colonial Marines - éhes xenomorfok

Éhes idegen tengerészgyalogossal álmodik - legalábbis a frissen napvilágot látott Aliens: Colonial Marines-screenshotokon. S valóban: a látnivalókról süt a nagybetűs hangulat. Ha hihetünk a Gearbox Software ígéretének, a játék hűen követi az első két mozifilm hangulatát.
1346691600

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.
1346673622

Aliens: Colonial Marines - lesznek női karakterek

Talán emlékeztek még, hogy mekkora balhét rendeztek nemrégiben a feministák azért, mert az Aliens: Colonial Marines multiplayere nem tartalmaz női karaktereket. Aggodalmaik alaptalannak bizonyultak: a Gearbox lerántotta a leplet a szereplőkről, s bizony van köztük vaginával és petefészekkel rendelkező egyed.
1346332301

Aliens: Colonial Marines - ilyen az Escape mód

Az Aliens: Colonial Marines egy új multiplayer módjáról hullott le lepel a minap, az Escape kísértetiesen hasonlít a Crysis 3 Hunter játékfajtájára. A cél, hogy a derék marine-jaink épségben érjék el a menekülési pontot, amit természetesen a szintén játékosok által irányított xenomorfok próbálnak majd nehezíteni.
1344243653

Aliens: Colonial Marines - idegenek vs. emberek

Randy Pitchford majdnem becsinál a gyönyörűségtől, amikor arról beszél, milyen király dolog is az, amikor az alien nyáladzó pofával harapja le az arcunkat. A legújabb videóban a Gearbox munkatársai beszélnek egy kicsit az Aliens: Colonial Marines-ről. Xenomorphok vs. tengerészgyalogosok.
1343813262

Fejlesztői naplón az Aliens: Colonial Marines

Hónapok kérdése, és tényleg a kezeink között tarthatjuk az Aliens: Colonial Marines dobozát. A munkálatok végre sínen vannak, ha minden jól megy, további csúszásokkal sem kell számolnunk - erre ékes bizonyíték az a fejlesztői naplósorozat, amit a Gearbox a minap indított el a játék promózására.
1341504024

Feministák az Aliens: Colonial Marines ellen

Szerencsére nem arról van szó, hogy a feministák pucéran tüntettek a Gearbox székháza előtt, miszerint az Aliens: Colonial Marines hátrányosan mutatja be az Alien-királynőt. A női rajongók azt nehezményezik, hogy nincs lány karakter a játék multiplayer módjában. Már petíció is született.
1340971200

Búcsút int Európának a Sega

Nem megy túl jól manapság a Segának, a spórolás pedig ott kezdődik, hogy minden irodát bezárunk, amire nincs égető szükség. A kiadó bejelentette, hogy az Egyesült Királyságbeli képviseleten kívül a teljes európai részlegét leépíti, a terjesztést ezután külsős cégekre bízza.