Battlefield: Heroes

A Battlefield: Heroes egy Play 4 Free, azaz teljesen ingyenes multiplayer játék, mely a klasszikus Battlefield játékok nyomán készült, azúttal azonban képregényfigurákkal. Érdekes!
1509105652

Lehúzta a rolót a Revive Network

Néhány éve a GameSpy leállása olyan játékok multijának végét jelentette, mint a Battlefield 2, a Battlefield 2142 és a Battlefield Heroes. A Revive Network srácai viszont olyan szolgáltatást kínáltak, ami életben tartotta a címeket - eddig.
1429117301

Több EA-s free-to-play játék is bezárja kapuit

Patrick Soderlund, az EA Studios alelnöke egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a következő három hónapon belül lelövik több free-to-play játékuk szerverét. A Star Wars: The Old Republicot nem érinti a bezárás.
1355414400

Electronic Arts: nincs többé Play4Free

Az Electronic Arts bejelentette, hogy megszünteti a Play4Free márkát, a free-to-play játékait pedig az Origin szolgáltatás alatt teríti majd. A döntés nem meglepő, inkább az volt a kérdés, hogy mikor lépi ezt meg a kiadó.
1353502800

A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.
1309089600

Elköszönt a LulzSec, abbahagyják a támadásokat

Úgy néz ki, hogy vége a nagy hacktertámadás-hullámnak, ami az utóbbi másfél hónapban rettegésben tartotta a világ legnagyobb vállalatait is. A LulzSec néven futó csoport hivatalosan is közölte: abbahagyják, feloszlanak, de azért búcsúajándékként szétszórtak még pár dolgot.
1299668400

Battlefield: Heroes - túl a hétmillión

Bár a Battlefield: Heroes és a Need for Speed World úton-útfélen megkapják a maguk kritikáját, az Electronic Arts nem panaszkodhat, elvégre mikrotranzakciókkal operáló játékaik népes rajongótábornak örülhetnek. A Battlefield: Heroes az imént lépte át a hétmilliós küszöböt.
1293034543

Leáldozott az in-game reklámoknak

A jelenlegi formában nincs jövője az in-game reklámoknak, vallja az Electronic Arts egyik fejese, aki szerint a mikrotranzakciók sokkal több bevételt termelnek az ingyenes játékokban, mint a hirdetések. Ben Cousins szerint van alternatív megoldás, de egészen más szemszögből kell megközelíteni a témát.
1272274620

Hétfő délelőtti galériafrissítés egy rakás új képpel

Megint egy jó adag képet sikerült összegyűjtenünk a közeljövő legjobb címeiről: van Dead Rising 2, Lost Planet 2, Front Mission Evolved és Transformers is.
1265016660

Hétfő délelőtti galériafrissítés közel 400 új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Aliens vs. Predator, a House M.D., a Red Dead Redemption, a Spec Ops vagy a Supreme Commander 2.
1264876860

Vámpírok és vérfarkasok a Battlefield: Heroesban

Úgy hírlik, éjjelente feltámadnak mindazok, akik nappal elestek a csatamezőn. A Battlefield: Heroest elözönlötték a vámpírok és a vérfarkasok!