Mafia

A GTA-klónoknak csúfolt játékok közül egyedül a Mafia tudott felülkerekedni a nagy előd teljesítményén.
1369856748

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!
1351872053

Egyre esélyesebb a Mafia 3

Augusztus folyamán ütötte meg a fülünket a pletyka, miszerint a 2K Czech már készíti a Mafia 3-at a következő generációs Xboxra és PlayStationre. Új hír, hogy a stúdió kulcsfigurákat keres egy be nem jelentett, AAA-s cím munkálataihoz. Reméljük, a két játék egy és ugyanaz.
1344348060

Nextgen konzolokra jöhet a Mafia 3

A cseh Eurogamer úgy értesült, a nextgen konzolokon fogja tiszteletét tenni a Mafia harmadik része. Úgy tudni, a játékot az új játékgépek nyitócímének tervezték, azonban a fejlesztés tényleges része egyelőre olyan csúszásban van, hogy a következő generációs premiert tuti lekési az anyag.
1331017200

A Mafia fejlesztői is besegítenek az új GTA-nál?

Masszív pletyka érkezett az éjszaka folyamán, a hírek szerint a Mafia fejlesztői is közreműködnek a Grand Theft Auto V munkálatainál, a Rockstarral történő kooperáció egy új stratégia előszele, melynek részeként a Mafia-széra is kiemelt sorozattá válna a Take-Two-nál: már készül is a harmadik rész.
1316354400

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.
1314957658

Újabb leépítések a Mafia fejlesztőinél

A 2K Czech égisze alá tartozó két stúdiónál is voltak komolyabb elbocsátások az utóbbi időben. A megszorítások több mint 40 fejlesztőt érintenek. Valami komolyabb baj lehet a csapatnál, hogy lesz így nekünk új Mafiánk vagy Top Spin 5-ünk? Komolyabb indoklással nem éltek a Take-Two illetékesei.
1311404400

Mafia- és ArmA-fejlesztőkből alakult új stúdió

A prágai központú Warhorse Games alapítói egykori keményvonalas Mafia- és ArmA-munkások, akiknek valószínűleg elege lett az előző rezsimből, s inkább a saját útjukat szeretnék járni. Egyelőre még kevesen vannak, de folyamatosan veszik fel a friss munkaerőt.
1299832257

20 millió leszállított példánynál jár a GTA IV

Ugyan ez a markáns szám még nem jelenti a ténylegesen eladott példányszámot, de már nagyon közel áll hozzá. 2008 tavaszi megjelenése óta a Grand Theft Auto IV elérte a bűvös 20 milliós leszállított darabot, tehát ha a közeljövőben kiürülnek a készletek, újabb mérföldkőnek örülhet a Take-Two.
1292931048

Pár évet még várni kell a Mafia 3-ra

A Take-Two fejese, Strauss Zelnick nyilatkozott elsőként a 2K Czech gengszterjátékának következő fejezetéről, ami felettébb jó hír, hogy a szélsőséges kritikák ellenére a kiadó lát fantáziát egy újabb maffiatörténetben. A hír puszta tényén kívül annyit tudni még, hogy jövőre még tuti nem játszhatunk vele.
1199834820

A Take-Two felvásárolta a Mafia fejlesztőit

Úgy tűnik még mindig nem ért véget a hatalmas felvásárlási harc, ezennel a cseh Illusion Softwork "esett áldozatául" a Take-Two karmainak.