iPhone Sorozat

iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!
1288015798

Népszerűek lesznek karácsonykor az Apple-cuccok

A plázáknál már csak a nagyvállalatoknál kezdődik korábban a karácsony: az elemekkel és akkumulátorokkal foglalkozó Duracell közzétette a legfrissebb felmérését, amelyben arról kérdezte a résztvevőket, hogy mit szeretnének idén karácsonyra kapni - ezúttal hátrébb szorultak a játékok.
1286532953

A 3DS nem lesz elég az Unreal Engine-hez

Az Epic Citadel demója valósággal lenyűgözte a közönséget, jó eséllyel még a szkeptikusok is meggyőződtek afelől, hogy van szufla az iPhone mögött. Bár a 3DS-t szintén erős gépnek ígérik, Mark Rein szerint ugyanezt a látványt már nem tudnák elővarázsolni a Nintendo kézikonzolján.
1284025981

Megjelent az iPhone Game Center

Az Apple kiadta a legutóbbi iOS frissítést, amely a 4.1-es verziószámot viseli, mely a játékosok szempontjából érdekesnek ható kiegészítést tartalmaz, nevezetesen a Game Centert. Kicsit az Xbox Live-ra hasonlít, de a növekvő népszerűséggel bíró játékok miatt szükség volt egy közösségi csomópontra.
1283426211

Unreal Engine az iPhone-on - működik!

Sokan a mai napig kételkednek abban, hogy az iPhone meg tudja állni a helyét, mint játékplatform, hiába bizonyítják a számok, hogy van potenciál az Apple telefonjában. Az Epic Games most előrukkolt az Unreal Engine iPhone-os változatával, ha ez nem győzi meg őket, akkor semmi.
1283424855

Game Centerrel érkezik az új iPod Touch

Az Apple szinte a teljes iPod-kínálatot felújította, és a jövő héten boltokba kerülő iPod Touch játékos szemszögből is meglehetősen érdekesnek tűnik: a Game Center az Xbox Live-hoz és a PlayStation Networkhöz kísértetiesen hasonlító rendszer lesz, csak ez éppen az Apple kütyüin működik majd.
1279202280

A konzol a múlt, mondja a BioWare

A BioWare alapítója a Develop konferencián fejtette ki a véleményét a piacról: állítása szerint a konzol már a múlté, a jövőt - természetesen - az iPhone és a Facebook jelenti.
1277900040

Epic: Az iPad lehet a jövő játékgépe

Mark Rein, az Epic alelnöke szerint még az olyan slágercímek, mint a Gears of War is meg fognak egyszer jelenni az iPadre, az iPhone-ra és az androidos telefonokra.
1277365620

HWSW: Az iPhone-ok negyede két év alatt elromlik

Az iPhone 4 megjelenése körüli felhajtást kihasználva a SquareTrade statisztikát készített a telefon megbízhatóságáról és a leggyakoribb hibákról, írja a HWSW.
1273339260

Nintendo: a Sony megvolt, jöhet az Apple

Belsős források szerint a Nintendo elnöke, Satoru Iwata szájából hangzott el az ominózus mondat: a csatát a Sony-val megnyertük, a következő ellenfél az Apple lesz.
1270745820

Az elmúlt hetek legnépszerűbb iPhone játékai

We Rule, ZombieSmash, Chop Chop Runner. Csak néhány az utóbbi idők legnépszerűbb iPhone játékai közül - de lássuk mit érdemes most tolni!