iPhone Sorozat

iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!
1341993619

Launch traileren az Amazing Alex

Az Angry Birds fejlesztői a héten indítják útjára legújabb frencsájzukat, melyben nem a Dühös Madarak kapják a főszerepet. Az Amazing Alex iOS-re és Androidra jelenik meg és ismét fizikai fejtörőket kell abszolválnunk, mivel főhősünk szeret építkezni. Lássuk a megjelenés mellé csatolt trailert!
1340005931

Tévéműsor készül a Draw Something alapján

A Draw Something óriási sikernek örvend, ráadásul a mögötte álló koncepció más formátumoknak is teret enged: nem kisebb csatorna, mint a CBS vásárolta meg a játék jogait azzal a céllal, hogy tévéműsort készítsen a mobileszközön hódító cím alapján. A pilot gyártását már meg is rendelték.
1339916400

The Dark Knight Rises - mobilos játékadaptáció

Mobileszközökön kap játékadaptációt a nyáron mozikba kerülő The Dark Knight Rises. A Warner Bros. látszólag a Batman: Arkham-játékok mellett nem erőlteti a filmek feldolgozását, egyedül a hordozható kütyükön próbálkozik be egy kis költségvetésű programmal - lássuk belőle az első teasert!
1334650528

Közösen építene konzolt az Apple és a Valve?

Vad pletyka látott napvilágot, indítsuk vele a napot: a hírek szerint az Apple és a Valve fejesei a múlt héten nagyszabású találkozón vettek részt, azonban nem egyszerű gyárlátogatásról volt szó, állítólag a két cég közös erővel szeretne betörni a játékkonzolok piacára.
1332597600

HWSW: Rajzolós játékot vett a Zynga

A Zynga megvásárolja az OMGPOP nevű céget, amivel a Facebook játékairól híres fejlesztő portifoliójába bekerül a hatalmas sikerű Draw Something rajzolós játék. A Draw Something a Facebook mellett elérhető Androidon és iOS-en is - olvasható nagytestvérünk, a HWSW hasábjain.
1321952400

A britek 22 százaléka megbánta az iPhone-vásárlást

A nem létező "véletlenszerű érdekességek" rovatunk nagyon is létező új bejegyzésében arról számolhatunk be, hogy egy felmérés szerint a britek közel negyede megbánta, hogy az Apple prémium-telefonját, az iPhone-t megvásárolta. Van azért ennél több részletünk is.
1319819594

Újabb Ubisoft-klasszikusok jönnek az iPhone-ra

Mint kiderült, a múltkori Assassin's Creed: Multiplayer Rearmed bejelentés csak a kezdet volt, a Ubisoft újabb slágercímei költöznek át hamarosan az iOS-platformokra: kapunk még egy Assassin's Creedet, jön két Raving Rabbids-program, ráadásul a Prince of Persia Classichoz is készítenek egy átiratot.
1318928444

4 millió iPhone 4S fogyott az első három napon

A múlt hét végén került a boltokba az iPhone 4S, s alig három nappal a premier után már négymillió készülék talált gazdára. Az Apple tehát abszolút sikernek könyvelheti el a kétmagos processzorral és durvább grafikai teljesítménnyel megáldott okostelefonját. Hozzánk 28-án érkezik.
1317884267

HWSW: Elhunyt Steve Jobs

Alig egy nappal az Apple idei iPhone bemutatója után újabb, ezúttal szomorú hír érkezett Cupertinóból. Az Apple rövid közleményben tudatta a világgal, hogy egykori vezetője elhunyt. Három évtizedes karrierje során Jobs igazi forradalmat csinált, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1317308400

HWSW: Magyarországon is árul zenét az Apple

Tegnap reggel már pletykák lengték be a webet, miszerint az Apple kiterjeszti az iTunes zeneáruházat 12 újabb országra. Este 11 órakor hivatalossá vált, hogy az Európai Unió minden országában elérhető az iTunes zenebolt, írja a HWSW. Filmek még nincsenek, Janicsák Veca van.