iPhone Sorozat

iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!
1375090740

Blogajánló: Rozsomák, kézikonzol, póker

Riadó! Hőségriadó! Olyan meleg van, hogy ezt csak két helyen lehet kibírni: vagy vízpart mellett vagy pedig egy hűs szobában. A Gamekapocs e heti blogajánlója következik, kattintsatok!
1371452400

Így csinálna a Logitech PSP-t az iPhone-ból

Az iOS 7 gamer "újdonságot" is ígér majd, végre-valahára az Apple-cuccok is támogatni fogják a third-party kontrollerkiegészítőket. Állítólag a Logitech is gyárt majd ilyet, van is róla kémfotónk.
1368615600

Jön a Frostbite motor mobilos változata

Az Electronic Arts ugyan még nem jelentette be formálisan a dolgot, de a hivatalos honlapján már ott figyel a lényeg: mobilos változat készül a Frostbite engine-ből, és állítólag szuper látványt biztosít majd.
1364976000

Kontrollerpletykák Apple- és Microsoft-fronton

Két rövid, de annál érdekesebb pletyka érkezett kontrollerügyben: úgy hírlik, az Appe saját kontrollert készítene az iOS-eszközökhöz, miközben az új Xbox irányítója meglehetősen hasonlít majd az Xbox 360-asra.
1364916070

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?
1361710800

Többet költünk mobiljátékra, mint kézikonzolosra

Az elmúlt pénzügyi negyedévben nagyobb forgalmat generáltak az iOS-re és Androidra szánt játékok, mint a dedikált kézikonzolos címek. Egyedül a decemberi hónap volt erősebb a 3DS és a Vita számára.
1355655600

Ezek voltak 2012 legnépszerűbb iOS-alkalmazásai

Az Apple az iPhone-ra és az iPadre levetítve is közzétette az év legnépszerűbb ingyenes és fizetős alkalmazásainak listáját, amik között nem meglepő módon rengeteg a játék is.
1353582000

Mindenki Wii U-t akar karácsonyra

A dedikált konzolok között a Nintendo Wii U a leggyakoribb karácsonyi kívánság a Nielsen amerikai felmérése szerint, egyébként az iPad a legnépszerűbb mind a gyerekek, mind az idősebbek körében. Az Apple-termékek egyébként szokás szerint uralják a listát.
1353225600

Szépen tejelnének a Nintendo-játékok iOS-en

Noha első blikkre lehetetlennek tűnik, hogy a címben megfogalmazott állítás valaha megvalósul, valójában a Nintendo éppen most jelenteti meg az Apple mobil operációs rendszerére az első alkalmazását, ami kapcsán felvetődhet a kérdés: mennyi pénzt hoznának a Nintendo-címek a platformon?
1347528783

HWSW: Jön az iPhone 5

Az előzetesen kiszivárgott információknak mindenben megfelelt az új, végül iPhone 5 névre hallgató Apple-telefon. Új, hosszabb kijelző, világszerte használható LTE, vékonyabb, könnyebb ipari formaterv. A meglepetést a processzor adja, az Apple valószínűleg a világon elsőként szállít Cortex-A15 alapú telefont.