iPhone Sorozat

iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!
1316444400

HWSW: Kártyafüggetlen iPhone itthon, hivatalosan

Újabb kategóriában került fel a világtérképre Magyarország. Ma reggel az Apple hivatalos oldalán bővült a magyar lokalizáció és immár elérhető az Apple Store, mi is rendelhetünk közvetlenül az Apple-től termékeket, írja a HWSW. A hivatalos bolt révén forgalomnövekedés várható a gyártó számára.
1314268200

HWSW: Távozik az Apple-től Steve Jobs

Távozik az Apple éléről Steve Jobs - jelentette be a vállalat tegnap. A karizmatikus vezető az egészségi állapota miatt nem tudja ellátni a cégvezetéssel járó feladatokat, az elnök-vezérigazgatói pozíciót Tim Cook operatív igazgatónak adja át, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1314198000

Új Theme Park készül iPhone-ra

Aki emlékszik még Peter Molyneux és a Bullfrog vidámparkos játékára, bizonyára örömmel fogadja hírt, hogy a cím még idén visszatér, igaz, kizárólag az iOS-eszközökre. A játék nem átirat lesz, kapunk benne újdonságot bőven, ráadásul ingyen hozzáférhetünk, csak mikrotranzakciók útján kell tejelnünk.
1312737614

Cut The Rope: Experiments villámteszt

Eleged van már az Angry Birdsből, a csapból is csak ez folyik és még mozifilm is készülni fog? Talán hallottál már az örökké cukorkára éhező kis Om Nomról? Lehet őt nem szeretni? Hát itt van akkor neked egy teljesen új rész, lássuk is, de ízibe!
1312282800

Folytatódik a Cut the Rope

Az IGN birtokába jutott képek alapján nagyon úgy néz ki, hogy teljes értékű folytatást kap az egyik legsikeresebb iPhone-játék, a Cut the Rope. A második részről egyelőre nem sokat tudunk, csak az új médiaanyagok alapján tudunk találgatni arról, hogy mi jóval készülnek nekünk az orosz fejlesztők.
1310212735

iPhone játékválogatás - volume 6.

A legjobb iPhone játékokat bemutató sorozatunk rendszertelensége valósággal gyönyörködtető, s ha már az időzítés nem jön össze soha, akkor most felborítjuk a tematikát is: míg korábban az aktuális időszak legjobb címeiből merítettünk, új cikkünkben egyetlen játékkiadóra fókuszálunk.
1310049000

HWSW: Szinte biztos, hogy ősszel jön az iPhone 5

Egyre több jel utal arra, hogy az ősszel befut az Apple iPhone 5. Egyelőre kevés konkrétum került nyilvánosságra, az okostelefon valószínűleg könnyebb és vékonyabb lesz az elődnél, és más tekintetben is alapvető változásokat eszközöl majd rajta a cupertinói cég, írja a HWSW.
1309608027

Supergay iOS-játék - az első meleg szuperhőssel

Belefáradtál már abba az általánosan elfogadott dilemmába, hogy a videojátékok markáns főhősei egytől-egyik heteroszexuálisak? Ha iPhone-od és/vagy iPaded van akkor érdemes egy pillantást vetned a Supergay című játékra, akinek főhőse a saját neméhez vonzódik. Megmenekült az emberiség!
1308753000

Az Apple-é lesz a játékipar tíz éven belül

A Sony Worldwide Studios egykori fejese, Phil Harrison szerint tíz éven belül az Apple lesz a játékipar. A cupertinói cég óriási ütemben terjeszkedik a játékpiacon, az eszközei egyetlen ökoszisztémát hoznak létre, ami különösen fontos a felhasználók szemszögéből. A riválisok reszkethetnek.
1306242035

Stratégiát vált az EA a mobiljátékok piacán

Az EA vezérigazgatója, John Riccitello azt nyilatkozta nemrégiben, hogy azon törekvésük, miszerint meg akarták vetni a lábukat a mobil- és a szociális játékok piacán, nem sikerült túl jól. A videójáték-ipar ezen forradalmának jövedelmező szele elkerülte őket, de nincs minden veszve a CEO szerint.